За клуба

Какво е Тук-Там Дарителски Клуб? Група отдадени и решителни месечни дарители на мисия да направят България едно по-добро място. Предприемачи, мениджъри, творци, студенти, мислители, визионери - хора като теб, от всички краища на света, които доказват, че заедно нищо не може да ни спре.

Какво прави Клуба? Хората в клуба са движещата сила на цялата ни общност. Те взимат стратегическите решения за развитието на организацията (на годишното ни Общо събрание) и имат достъп до кухнята. Да станеш част от Тук-Там Дарителски Клуб не носи допълнителна ангажираност, а отваря възможности!

Защо да се включа? Всеки член на Клуба е впечатляваща личност с разнообразен опит, готовност да го сподели и желание да допринася. Вярваме, че това си ти!

Как можеш да станеш част от Тук-Там Дарителски Клуб? Като подкрепяш каузата на Тук-Там с месечно дарение >>> https://tuk-tam.bg/join.

А може ли наведнъж да платя за година напред? Месечните дарения ни позволяват по-добре да прогнозираме и фокусираме енергията си. Но високо оценяваме всяка подкрепа и не бихме я отказали!

Дарителски Клуб членове (505)

Ти си връзката