Политика за защита на лични данни

  1. Какви данни събираме

    Когато се регистрирате в платформата на Тук-Там (наричано по-долу накратко Платформата) и попълните дадена онлайн форма за регистрация, ние ще обработим информацията, включително лични данни, които сте ни предоставили, сред които данни: Вашето име, фамилия, имейл и допълнителна информация като местожителство, образование, трудов опит и/или допълнителна информация, която сме поискали в дадените онлайн формуляри. В зависимост от това чрез кои от проектите ни ще се регистрирате, ще обработваме различни данни. Всички варианти са подробно описани в точки 10. и 11.

    Препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация.

    Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД (наричани по-долу накратко Тук-Там), като ръководители на всичките проекти в Платформата, ще обработваме Вашите лични данни в съответствие с приложимото българско законодателство в качеството си на съвместни администратори на лични данни.

  2. Данни за контакт със съвместните администратори :

    Наименование: Сдружение Тук-Там
    ЕИК: 175588579
    Адрес: София 1124, ул. Мизия 23, ет. 2
    Имейл: hey@tuk-tam.bg
    Наименование: ТукТам България ЕООД
    ЕИК: 204546963
    Адрес: София 1124, ул. Мизия 23, ет. 2
    Имейл: hey@tuk-tam.bg
  3. Кои данни са задължителни

    1. Минимално необходими лични данни за регистрация

      Когато създавате профил в Платформата, Вие предоставяте информация. За да можете да се регистрирате в Платформата, задължителни данни са: име и фамилия, имейл и парола. Въпросите относно интересите Ви (какво искате да намерите в платформата на Тук-Там), къде живеете в момента, къде последно сте живели в чужбина, планирате ли да се върнете, каква е сферата на опита Ви, каква е сферата на образованието Ви, в кои университети сте учили и каква е образователната Ви степен от тях, години професионален опит и с кого се премествате от чужбина в България, са пожелателни и ни помагат да подберем подходящата за Вас информация.

      Ако се регистрирате чрез обява за работа, тогава задължителните данни, които трябва да попълните са: име и фамилия, имейл и парола, а също така трябва да предоставите CV и писмена мотивация за кандидатстването си.

    2. Регистрация през Facebook/Google

      Вие можете, по Ваш избор, да се регистрирате в Платформата чрез профила си във Facebook или Google. Ако изберете такъв вариант, ще бъдете насочени към страницата Facebook Admin / Google LLC, където ще бъдете уведомени за предаването на Вашите лични данни от профила Ви във Facebook или Google на Платформата на Тук-Там. При интеграция на профила Ви във Facebook, Платформата може да получи достъп до Вашето име и имейл. Разрешенията за достъп до тази информация се управляват от политиките за поверителност на Facebook и могат да бъдат настройвани чрез механизмите за поверителност във Facebook. Можете да разгледате политиките за поверителност на Facebook и Google като последвате следните връзки: (https://www.facebook.com/about/privacy; https://policies.google.com/privacy). Ние не публикуваме нищо в профилите Ви без изрично Ваше съгласие.

    3. Допълнителна информация във Вашия профил

      Чрез завършен профил можете да извлечете максимума от функционалностите на платформата. Вие избирате каква информация да предоставите в профила си, като например титла, къде живеете в момента, къде последно сте живели в чужбина, период, в който сте живели там, последно завършен университет, период, в който сте учили там, специалност и степен, която сте получили там, други университети, в които сте учили, сфера на професионален опит и години, други сфери, в които имате професионален опит, снимка и кратка биография, съставена от Вас. Не е нужно да предоставяте допълнителна информация във Вашия профил, но тази информация Ви помага да извлечете максимума от функционалностите на платформата. Вие избирате дали да добавите чувствителна лична информация във Вашия профил. Препоръчваме да не добавяте или разкривате лични данни във Вашия профил, които не бихте искали да бъдат публично достъпни.

    4. Чувствителна информация

      Тук-Там не събира или обработва съзнателно лични данни, разкриващи расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации, както и генетични данни, биометрични данни за целите на идентифицирането на потребителите или данни за техния сексуалния живот или сексуалната им ориентация, поради което потребителите следва да не ни предоставят такава информация.

  4. Как обработваме данните Ви

    Използваме данните, които получаваме от Вас, за да персонализираме услугите ни и да ги направим по-релевантни и по-полезни за Вас.

    Ще обработим и онези лични данни, които ни споделите доброволно в имейл или друга кореспонденция с нас – за целите и сроковете, необходими да отговорим на запитването или искането Ви.

    1. Публикуване и качване на информация и данни

      Събираме Вашите лични данни, когато Вие ги предоставите, публикувате или качите в Платформата, като в случаите, когато попълните формуляр за регистрация за участие в проект и/или събитие (с демографски данни или заплата, например), когато попълните анкета, или когато качите автобиография или кандидатствате за работа през Платформата. Попълнената информация ще ни помогне да подбираме предложения за контакти за Вас, както и да предлагаме Вас като контакт за другите потребители, с които имате сходна информация. Не е нужно Вие да качвате или публикувате лични данни, въпреки че, ако не го направите, може да ограничите възможността си да разширите мрежата си или да се свържете с потенциални контакти чрез Платформата.

      Събираме информация, която изпращате на или до Платформата под формата на коментари, приноси към дискусии или съобщения до други потребители. Молим да бъдете внимателни и да подхождате с уважение към другите потребители, когато публикувате коментари или друга публична информация. Ние си запазваме правото, но нямаме задължението да преглеждаме и наблюдаваме подобни публикации или друго съдържание в Платформата, както и да премахваме публикации или съдържание, които могат да се разглеждат като неподходящи или обидни.

      Когато се свързвате с нас по някаква причина чрез електронна поща, чрез функционалностите на Платформата, в социални мрежи или по телефон, може да обработим всякаква информация, която ни предоставите. Всички имейли, изпратени до нас, както и всички съобщения, получени през официалните ни канали, се записват и препращат до съответните ни служители, отговорни за обработването на заявката, като можем да ги запазим, за да подобрим Платформата и нейните функционалности.

    2. Данни от използване на Платформата

      Записваме информация за Вашите посещения и част от начините, по които сте използвали Платформата, включително през мобилни устройства. Събираме данни относно потреблението, кога сте посещавали и/или използвали Платформата, като например, кога сте се регистрирали, кога сте станали членове, кога сте извършвали плащания, общ размер на извършените плащания, кога сте преглеждали или кликвали върху съдържание (например, видео или статия), кога сте търсили информация, с кого сте в контакт, с кого сте обменяли съобщения през Платформата (нямаме достъп до самите съобщения, които са криптирани), кога сте се регистрирали за участие в проект или кога и къде сте кандидатствали за работа.

    3. Бисквитки

      Събираме данни чрез бисквитки и подобни технологии. Както е описано допълнително в нашата Политика за бисквитки, ние използваме бисквитки и подобни технологии (например пиксели и рекламни тагове), за да събираме данни (например ID на устройства), с цел разпознаване на Вас и Вашите устройства в и извън рамките на различни услуги и устройства, където сте взаимодействали с нашата Платформа. Можете да се запознаете с политиката ни за използване на бисквитки тук.

    4. Съобщения

      Ако комуникирате посредством Платформата, ние получаваме информация за това, че го правите. Събираме информация за Вас, когато изпратите, получите или взаимодействате със съобщения през Платформата. Например, ако получите заявка за свързване в платформата, ние проследяваме дали сте реагирали на нея и може да Ви изпратим напомняне. Нямаме достъп до самите съобщения.

    5. Сайтове и услуги на други страни

      Получаваме данни, когато сте посетили сайтове, които съдържат наши реклами, бисквитки или някои от нашите плъгини. Получаваме информация относно вашите посещения и взаимодействия с услуги, предоставени от други страни, или с наши реклами, бисквитки или подобни технологии.

    6. Други

      Непрекъснато подобряваме Платформата, което означава, че получаваме нови данни и създаваме нови начини за използване на данни. Платформата е динамична и често добавяме нови функционалности, което може да изисква събирането на нова информация. Ако събираме съществено различни лични данни или съществено изменим начина, по който събираме, използваме или споделяме Вашите данни, ще Ви уведомим и също бихме могли да изменим Политиката за поверителност.

  5. Как използваме данните Ви

    Използваме Вашите данни, за да предоставяме функционалности, да поддържаме, персонализираме и да подобряваме Платформата и нейните функционалности. Как използваме Вашите лични данни зависи от това в кои проекти/събития участвате, кои услуги и функционалности на Платформата използвате, как ги използвате и личните настройки, които сте избрали за тях. Използваме данните, които имаме за Вас, с цел да предоставим и персонализираме Платформата спрямо тях, включително с помощта на автоматизирани системи и заключения, които правим, така че Платформата (вкл. предлаганото съдържание) да бъде по-релевантна и полезна за Вас и за другите потребители.

    1. Функционалности на Платформата

      Платформата Ви помага да се свързвате с други потребители, да намирате работа и други професионални възможности, да се включвате в събития и в конкурси за стипендии, да прочетете полезни статии, да участвате в образователни курсове и да участвате в клубове на завършили в конкретна страна. Използваме Вашата информация, за да оторизираме достъп до Платформата и да се съобразим с Вашите настройки.

      Възможно е да комбинираме на вътрешно ниво получената информация от различните видове функционалности на Платформата, описани в тази Политика за поверителност, с цел да персонализираме Платформата спрямо Вашите интереси и да я направим по-релевантна и полезна за Вас и другите потребители. Например, ще персонализираме предложенията за работа и за допълнителни курсове спрямо посоченото образование.

    2. Възможности за свързване с други потребители

      Платформата Ви дава възможност да поддържате връзка с и да виждате информацията на други потребители и членове на общността на Тук-Там. За целта можете да се “свържете” с тези потребители, които изберете, които от своя страна също са се съгласили да се “свържат” с Вас. В зависимост от това, дали сте контакт на другия потребител, ще можете да видите кои са другите му/ѝ контакти, както и Вашите контакти ще бъдат видими, ако потребителят е приел да се свържете.

      Вие избирате дали да се свържете с някого в Платформата, да изпратите заявка за свързване, или да разрешите на други потребители да станат Ваши контакти. Когато поканите някого да се свърже с Вас, заявката Ви ще включва Вашите контакти и основна информация за профила (например име, снимка, професионална длъжност, град, държава). Ще изпращаме напомняния за Вашата покана на поканения от Вас човек.

    3. Персонализирано предлагане на информация

      Платформата дава възможност да бъдете информирани за новини, възможности и събития, както и теми, които Ви интересуват. Платформата предлага и възможности да подобрите професионалните си умения или да придобиете нови такива. Използваме информацията, която имаме за Вас (например данните, които Вие ни предоставяте, когато използвате Платформата, и заключенията, които правим от тях и от предоставените от Вас данни), за да персонализираме Платформата и нейните функционалности за Вас, например като препоръчваме или позиционираме релевантно съдържание и функционалности в Платформата.

      За подобряване на преживяването ви в Платформата, можем да ползваме и информация, подразбираща се от горепосочените данни - например, можем да използваме наименования на длъжности от профила Ви, за да предположим сферата Ви на работа и годините опит; можем да използваме данни за образованието Ви, за да предположим Вашата възраст; можем да използваме Вашите имена, за да предположим пола Ви; можем да използваме информацията от действията Ви в Платформата, за да предположим какви са Вашите интереси; можем да използваме данни за устройството Ви, за да Ви разпознаем като потребител.

      Можете да индикирате Вашия интерес към предлаганите позиции и да споделите информация с работодатели като кандидатствате по публикувана от тях обява. Можете да индикирате Вашия интерес към образователен курс като се запишете за него. Можете да индикирате Вашия интерес към събитие като се регистрирате за него. Възможно е да употребим автоматизирани системи, за да предоставим съдържание или предложения, които да помогнат да направим Платформата по-релевантна за нейните потребители. Поддържането на точен и актуален личен профил може да Ви помогне да откриете по-добри контакти и възможности през Платформата.

    4. Маркетинг

      Личните данни от Вашия публичен профил (включително профилна снимка) могат да бъдат използвани в Платформата, включително в маркетингови страници, за показване на текущата потребителска активност или за други промоционални цели.

    5. Развиване на Платформата и свързани проучвания

      Развиваме Платформата чрез добавяне на функционалности и провеждаме проучвания. Използваме данни, включително публична обратна връзка, за да правим проучвания и да развиваме Платформата, с цел да предоставим по-добро, интуитивно и персонализирано преживяване, да стимулираме разрастването на Платформата и потреблението ѝ, и да спомогнем за свързването на потребители, както помежду им, така и с професионална цел.

    6. Обслужване на клиенти

      Използваме данни, за да Ви помогнем в разрешаването на проблеми, свързани с Платформата. Използваме данни (които не включват Вашите лични комуникации с други потребители), за да проучим, адресираме и разрешим Ваши оплаквания, както и за разрешаване на проблеми във функционалностите на Платформата.

    7. Сигурност и разследвания

      Използваме данни с цел сигурност, предотвратяване на измами и разследване. Използваме Вашите данни (включително Вашите публични комуникации и комуникации с Платформата, но не и личните Ви съобщения с други потрбители) с цел сигурност, за да предотвратим или разследваме възможни измами или други нарушения на нашите Общи условия и/или опити да се навреди на нашите потребители.

    8. Деперсонализирана информация

      Използваме Вашите данни, за да правим статистики и изводи, в които не Ви идентифицираме. Например, можем да използваме данните Ви в статистики за броя членове, техните професии или сфера на дейност, и т.п.

  6. Докога пазим данните Ви

    Съхраняваме личните Ви данни, сред които данни: Вашето име, фамилия, имейл, информация за образованието Ви и/или трудовия опит и/или допълнителната информация, която сме поискали и/или Вие сте предоставили, докато профилът Ви е активен. Също така, докато профилът Ви е активен, ще пазим данните, свързани с кандидатурите Ви, включително и данни, споделени чрез чат функцията (подробно описани в точка 9).

    Дори ако ползвате платформата ни веднъж на няколко години (например, за търсене на работа), ние ще съхраняваме данните Ви и ще оставим профила Ви активен, освен ако не решите да го изтриете.

    За статистически цели ще пазим и информация относно използването на платформата (посещения, взаимодействия, от какво сте се интересували като услуги), които ще са в деперсонализирана/анонимизирана и обобщена форма.

    Независимо от горното, данни като автобиографии, файлове или мотивационни писма пазим до 12 месеца след провеждане на съответното събитие, за което са предоставени, освен ако в настоящата политика не е посочен друг срок (за повече информация виж точки 10. и 12.)

    1. Закриване на профил

      Запазваме част от Вашите данни и след като закриете профила си. Ако решите да закриете своя профил в Платформата, Вашите лични данни обикновено ще спрат да бъдат видими за други потребители в Платформата в рамките на 24 часа.

      Запазваме Вашите лични данни и след като сте закрили профила си, ако е уместно и наложително, за да спазим законовите си задължения (включително искания за правоприлагане), да отговорим на регулаторни изисквания, да разрешим спорове, да поддържаме сигурността, да предотвратим измами и злоупотреби (например, ако сме ограничили Вашия профил заради нарушение на нашите Общи условия), да приложим нашите Общи условия, или за да изпълним Ваша молба за “отписване” от получаване на съобщения от нас. Ще запазим деперсонализирана информация след като акаунтът Ви бъде закрит.

      Информация, която сте споделили с други (например, чрез лични съобщения или коментари под статия) ще остане видима след като закриете профила си или изтриете информацията от Вашия профил или входящата Ви кутия. Не контролираме данните, които други потребители са копирали извън Платформата. Вашият профил може да продължи да се показва в услугите на други (например в резултати от търсачки), докато те не обновят кеша си.

  7. Каква информация ще получавате на Вашия имейл

    Ако сте се регистрирали в Платформата, ще получавате по имейл информация от нас, свързана с добри практики на използването на платформата и/или актуални новини. Ако не искате да получавате съобщения от нас, можете да се откажете като го заявите в отговор на получено съобщение.

    Ако преди сте използвали някои от нашите услуги, ще Ви изпратим актуални новини за същата или свързана с нея услуга, като в този случай правното основание за обработването на Вашия имейл адрес като лични данни се основава на нашия легитимен интерес и правилото на чл. 261, ал. 2 от Закон за електронните съобщения.

  8. С кого споделяме личните Ви данни

    Тук-Там никога няма да продаде или разкрие по друг неправомерен начин личните Ви данни пред трети лица.

    Вашите лични данни могат да бъдат споделени с компаниите, участници на кариерните ни събития като Кариерно Сафари и Тук-Там Кошер, след Вашето изрично съгласие, отбелязано при регистрацията за събитията. Във всички останали случаи не предоставяме личните Ви данни на трети лица, без да Ви информираме предварително и да получим Вашето съгласие.

    При кандидатстване по обява за работа Тук-Там ще предостави данните, които сте споделили (име, имейл, мотивационно писмо и CV), на съответната компания, в която кандидатствате, за съответната обявена позиция, като част от услугата, която Ви предоставяме.

    След като бъдете одобрен(а) при кандидатстване за дадена позиция в компания, ние, Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД, като съвместни администратори на лични данни, не поемаме отговорност за това дали компанията се е свързала с Вас за следващите етапи на кандидатстване. Също така, след като сте одобрени, ние, Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД, като съвместни администратори на лични данни, не поемаме отговорност за това как компанията, в която сте кандидатствали, ще обработи личните Ви данни, сред които: Вашите имена, имейл, телефон, CV и мотивационно писмо. Информацията за това ще намерите на уебсайта на компанията, в която сте кандидатствали и сте одобрени като подходящ кандидат.

    1. Достъп на трети страни до личен профил

      Всички данни, които включите във Вашия профил, ще бъдат видими за други потребители, с които сте избрали да бъдете в контакт. Вашият профил ще бъде частично видим за всички регистрирани потребители на Платформата, включително тези, с които не сте в контакт, а именно ще включва две имена, снимка, титла и био, града, в който живеете, последен университет и последен град, в който сте живели. Профилът Ви може да бъде видим също и за посетители на Платформата без регистрация (например посетители на Платформата или потребители на други търсачки) и ще включва първо име, града, в който живеете, последен университет и последен град, в който сте живели. Информацията, която ще бъде видима от Вашия профил, зависи от това, дали сте контакт на другия потребител, дали другият потребител е регистриран в платформата и от типа търсене, който е направил другият потребител (например, по име или по ключови думи).

    2. Доставчици на услуги

      Възможно е да използваме помощта на трети страни в Платформата, например, техническа поддръжка и обработка на плащания. Тези доставчици ще имат достъп до Вашата информация, доколкото се налага и в разумни граници, за да изпълняват тези задачи от наше име, като нямат право да я разпространяват или използват за други цели.

  9. Обработването на личните Ви данни чрез ползването на чат функция

    Имате възможност да обменяте лични съобщения с други потребители на платформата чрез предоставената чат функция. Тези съобщения са видими само за Вас и другия потребител, с когото сте комуникирали.

    Ако кандидатствате за работа чрез Платформата, имате възможност да изпращате съобщения на компанията, в която сте кандидатствали, чрез създадената и поддържана от нас чат функция. Също така компанията, в която сте кандидатствали, има право да Ви изпрати лично съобщение и може да поиска допълнителна информация от Вас (като допълнително мотивационно писмо или препоръка, и т.н.). Компанията може да изисква само и единствено информация, свързана с професионалния Ви опит, и не може да изисква информация за личния Ви живот.

    Ние, Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД, като съвместни администратори на лични данни, имаме достъп до разменената комуникация в чат функцията с компании, доколкото това е необходимо за нейното поддържане и за разрешаване на конфликтни ситуации в защита на Вашите или нашите легитимни интереси. Ако Ви се струва, че дадена компания злоупотребява с чат функцията и се чувствате застрашен/а, незабавно се свържете с нас чрез контактите, посочени в точка 2.

    Също така и Вие сте задължен(а) да комуникирате с компанията само и единствено за нещата, свързани с дадената компания или позиция. Ако Вие злоупотребите с чат функцията, ние, Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД, като съвместни администратори на лични данни, имаме право да изтрием профила Ви или да предприемем законови мерки.

    При използване на чат функцията компаниите следва да обработват само и единствено данни, които са свързани с кандидатстването Ви за работа, които данни включват: Вашето име, имейл, мотивационно писмо и CV. Всичко това се извършва въз основа на Вашето съгласие като потребител на чат функцията, която доброволно сте решили да използвате за комуникация с потенциални работодатели.

    Доставчикът на чат функцията, dippol.com, е обвързан от Сдружение “Тук-Там” и ТукТам България ЕООД като съвместни администратори на лични данни, със задължение да спазва правилата за защита на данните и за пазене на конфиденциалност, както и да обработва данните само на територията на ЕС.

  10. Регистрация чрез Тук-Там Кошер и Кариерно Сафари

    При попълването на онлайн формата за регистрация за “Тук-Там Кошер” и/или “Кариерно Сафари”, ние ще съберем и обработим информацията, включително лични данни, които сте ни предоставили, сред които: Вашето име, фамилия, телефонен номер, имейл, сферата на опит/образование, години професионален опит, град и държава на настоящото живеене и допълнителната информация - езици, какво търсите на събитието, откъде сте разбрали за него, както и информация, която сте включили в предоставената автобиография.

    Обработваме тези данни с цел да Ви предоставим заявената от Вас услуга и да Ви регистрираме за участие в събитията, които организираме.

    Използваме Вашия имейл, за да Ви изпращаме актуални новини за събитията ни, като правим това въз основа на Ваше предварително съгласие или наш легитимен интерес и в рамките на правилото на чл. 261, ал. 2 от Закон за електронните съобщения.

    Ще обработим и онези лични данни, които ни споделите доброволно в имейл или друга кореспонденция с нас – за целите и сроковете, необходими да отговорим на запитването или искането Ви.

    Ако сте дали съгласие да изпращаме данните Ви (CV, мотивационно писмо или други файлове) до потенциални и подходящи работодатели при регистрацията си за Тук-Там Кошер или Кариерно Сафари, ще обработваме данните Ви за срок от 12 месеца от провеждането на събитието или до оттегляне на съгласието Ви по-рано. Компаниите, които ще получат Вашите лични данни (Вашето име, имейл, CV и мотивационно писмо) имат право да обработват личните Ви данни за период от до 12 месеца след получаването им.

    На следващо място, можем да обработваме Ваши лични данни и на основание легитимен интерес, когато това е необходимо, за да упражним или защитим законните си права.

  11. Външни сайтове

    Платформата предоставя линкове към външни сайтове на трети страни. Ние не контролираме и не носим отговорност за съдържанието или практиките на тези външни сайтове. Предоставянето на такива връзки не представлява одобрение на тези други сайтове, тяхното съдържание, техните собственици или техните практики.

  12. Права

    Като лице, към което се отнасят данните, имате право да получите потвърждение и/или подробна информация, вкл. копие на обработваните за Вас лични данни (право на достъп).

    Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани (актуализирани) или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

    Имате право на избор как да бъдат използвани Вашите лични данни. Във всеки един момент можете да оттеглите съгласието си, което сте дали, като изтриете част от данните в профила си или профила си изцяло.

    Имаме правно основание да събираме, използваме и споделяме данни, свързани с Вас. В случаите, когато се позоваваме на Вашето съгласие, за да обработваме лични данни, имате право да оттеглите или отхвърлите Вашето съгласие по всяко едно време. В случаите, когато се позоваваме на легитимен интерес, имате право да възразите.

    За да зададете въпроси във връзка с Вашите права или ако искате да упражните някое от тях, моля свържете се с нас на посочените данни за контакт с администратора. Ако смятате, че са нарушени Вашите права за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2, тел. 02/91-53-518, е-мейл: kzld@cpdp.bg и/или друг надзорен/регулаторен орган.

  13. Сигурност

    Следим за и се опитваме да предотвратим пробиви в сигурността. Прилагаме предпазни мерки за сигурност, създадени с цел да защитят Вашите данни, като ограничен достъп до сървър само с криптирани ключове, криптирани чувствителни данни (например, пароли), ежедневно запазване на данни и запазването им в следващите 5 дни, ежеседмично запазване на данни, криптирана обмяна на данни между браузър и Платформата/сървъра. Редовно следим системите си за възможни уязвимости и атаки. Въпреки това, не можем да гарантираме сигурността на всяка информация, която ни изпращате. Няма гаранция, че данните не могат да бъдат достигнати, разкрити, променени или унищожени от пробив в някои от предприетите от нас физически, технически или управленчески предпазни мерки.