За компании

13 години изграждаме глобална общност от хора и успешно свързваме страхотни кандидати с прогресивни компании

Пишете ниarrow_right_alt

Тук-Там в числа

23,000

посетители на събития

300,000

посещения годишно на сайтовете ни

16,000+

души в базите ни данни

841+

фирми на наши събития

249

лектори с международен опит

Проекти, в които да се включите

Фонд за стипендии “Иди, учи и се върни”

Фонд за стипендии на Тук-Там подкрепя мотивирани българи да продължат образованието си с магистратура в чуждестранен университет и след това да се реализират в България.

Подкрепи фондаarrow_right_alt

5

издания

21

стипендианти

157,805 лв.

инвестирани в стипендии

9

организации и компании ни подкрепиха

Koшер

Кошер е кросдисциплинарно, професионално събитие, което обединява хората, компаниите, организациите и идеите, които дефинират положителното развитие в България - от тук и там.

За Кошер 2021arrow_right_alt

13

години история на професионални събития

17,000+

посетители с опит в чужбина

841+

компании

234+

лектори с международен опит

Кариерно Сафари

Нов формат за кариерно ориентиране, който среща топ компании с кандидати, в началото на кариерния им път и имат опит и/или образование в чужбина.

Пишете ниarrow_right_alt

5

кариерни пътеки

500+

кандидати

8

вдъхновяващи презентации

25

интерактивни сесии с компании

Тук-Там Кариерен Портал

Кариерният Портал съдържа най-обстойното съдържание, което помага на хората да се върнат в България. В него има информация за профили на водещи работодатели, обяви за работа, и информация зa кариерните ни събития.

Пишете ниarrow_right_alt

10,000+

регистрирани потребители

70,000+

достигнати човека

70+

профили на компании

За цялостно партньорство и пълни детайли за възможностите, моля свържете се с нас

Пишете ниarrow_right_alt

Какво мислят партньорите ни

„Винаги е удоволствие да се работи с екипа на „Тук-Там“. Това е организация чиято отдаденост на каузата, подкрепена от дългосрочна визия и експертиза, постига трайни резултати в изграждането на общност на българите в чужбина и привличането им обратно в България. Освен, че споделяме тяхната кауза, ние като компания си партнираме с тях по редица инициативи. Със солидния си опит и професионализъм те са ценен партньор в изграждането и реализацията на фирмената ни стратегия, насочена към българите в чужбина.“

Христина Харалампиева

Мениджър „Събития и бранд“, VMware


Надя Михова

HR Manager, EY Bulgaria

“Работата с екипа на Тук-Там е като глътка свеж въздух, която носи различна перспектива. А тя е такава, защото хората, които стоят зад тази инициатива, харесват това, което правят, умеят да слушат и разбират бизнеса, имат иновативни идеи, гъвкави и адаптивни са. И пример за това бе успешното реализиране на Кариерното сафари в пика на пандемията. Благодаря им, че не се отказват и имат необходимия усет, креативност и зрялост, за да адаптират това, което правят към новата реалност. И им желая успех.”


"Щастливи сме да си партнираме с Тук-Там. Екипът се справя с изключителен професионализъм, креативност и желание, за да постигне страхотни резултати във всички инициативи и проекти, с които се захване. Удоволствие е да работим заедно, като освен успешните кариерни формати - Кошер и Кариерно Сафари, които организират, проличава мотивацията и ентусиазмът им, водени от каузата да направят България едно по-добро място."

Камелия Атанасова

Employer Branding & Talent Acquisition Manager, Pontica Solutions

Имате въпроси? С радост ще ги обсъдим!