Тук-Там Кошер

Вдъхновяващо събитие за професионални възможности и полезни контакти, което те среща с водещи бизнеси, нови технологии, идеи и хора, които ги осъщестяват. Вече глобално, независимо къде се намираш.

Кога: 17 септември 2020
Къде: ИЕЦ София и онлайн по целия свят!

Какво да очаквате?

50+

компании

30+

лектори

1800+

човека

7+

зони

Лектори

Румяна Тренчева

Senior Vice President @ SAP MEE

Момчил Кюркчиев

Съосновател @ leanplum

Боян Юруков

Tech lead @ FX Liquidity

Андон Балтаков

Генерален директор @БНР

Свилен Рангелов

Съосновател @ Dronamics

Теодосий Теодосиев

Съосновател @ Kinetik Automotive

Теодор Рачев

Съосновател & изпълнителен директор @ Hobo

Филип Захариев

Главен готвач @ Gruvelageret и писател

Зони и активности

Corporate Hive

Ще се срещнеш с над 90 топ компании, предлагащи свободни позиции, които са насочени специално към българи с опит и образование в чужбина.

Program Hive

Ще чуеш вдъхновяващи лектори с международен опит, които ще те провокират, ще те мотивират, ще те обогатят.

Talent Lab

Кът за усъвършенстване на твоя професионален профил – научи за успешното представяне в публичното пространство, уменията на бъдещето, как да търсиш работа в България.

Buzz Hive

Тук ще се срещнеш с професионалисти от различни сфери, с които ще обмениш опит и контакти.

Hot Hive

Приготви се да разбереш повече и да видиш на живо едни от най-иновативните български продукти в различни индустрии.

Skills Lab

Ако искаш да придобиеш нови умения, да се включиш във вълнуващи и интерактивни работилници и да срещнеш опитни обучители.

Регистрацията е бърза и безплатна, но задължителна!

Какво казват хората


"Прибрах се преди 3 години от Ню Йорк и посещението ми на Кошера беше една от причините да го направя. Това събитие ми даде толкова нови перспективи за това какво наистина се случва в България и че нещата всъщност се случват!! Тук има толкова много идеи, интересни хора, бизнес перспективи и възможност за развитие - стига да имаш желание и мотивация. Благодарна съм, че организации като Тук-Там съществуват, за да ни покажат на какво наистина сме способни в България 😍"

Моника Симеонова

Николай Колев


"Успях да се запозная с много интересни хора, които се бяха завърнали от обучение в чужбина, които също бяха впечатлени от събитието и планираха професионалното и личностното си развитие в България. Препоръчвам Кошера за хора, които не само търсят или предлагат свободни позиции, но за такива, които търсят контакт с интересни и образовани хора, които са готови да споделят личния си опит за успехите и грешките, които са допуснали.”


“Намерих поне две интересни предложения, за които не бях чувала никъде другаде. Едното от тях точно като за мен. По-късно през септември бях на интервю за позицията, а през октомври вече на работа в готина фирма, където върша това, което ми е най по сърце. Препоръчвам Кошера за добрите познанства, добрите възможности и цялата позитивна атмосфера - хората там искат да си помогнат взаимно и се радват на споделения успех.”

Ани Коджабашева

Компании

Партньори

Бизнес партньори
HR Партньори
Партньори
Медийни партньори

17 септември 2020

Офлайн:
ИЕЦ София

Онлайн:
целия свят

Виж програмата arrow_right_alt