НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Гид на новодошлия: Тук-тамовски стартъпи

Категории: Гид на новодошлия | Публикувано на 2 октомври 2018

Тази статия е една от темите в Гид на новодошлия – книжка с полезни статии за завръщащи се в България. Можеш да го изтеглиш безплатно тук.

Познаваме много тук-тамовци, които след като са се върнали в България са започнали различни смислени бизнеси. Видяли са нещо готино навън или просто са се вдъхновили да не стоят със скръстени ръце. Тук ще ти ги представим някой от най-готините и ще се радваме, ако те вдъхновим с техния пример, а защо не скоро да разкажем и за теб 🙂

Адвоката.ми е организация, която цели да премахне бюрокрацията в България, за да може хората да реализират правата си бързо, лесно и на достъпна цена.

ПроВиотик е нов и иновативен пробиотик, базиран на 100% биологични растения. Той се извлича от цветa на кокиче и се отглежда в органичен зеленчуков сок.

Broshura.bg е сайт, в който можеш да сравниш цените от брошурите на всички магазини преди да вземеш решението за покупката. Той ти помага да спестиш време и пари.

Carista е приложение, което може да установи каквито и да са повредите по вашата кола за нула време, без чакане на опашки и такси.

Daas спестява до 80% от работата на счетоводителя чрез дигитализация и изкуствен интелект.

Domestina е платформа за лесно наемане на почистващи услуги с мисия да трансформира почистващата индустрия.

Dronamics разработва карго самолет от ново поколение – малък, безпилотен и икономичен за доставки в региони със слабо развита инфраструктура.

Ebag е онлайн супермаркетът, в който има всичко нужно на едно домакинство. Отворен е денонощно и предлага услугата личен асистент, която включва експресна доставка.

Farmhopping е спасението на градския човек, който иска да пазарува чиста храна от български ферми, произведена с грижа за здравето и природата.

Harmonica произвеждат истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, която да поддържа доброто здраве и тонуса и да радва с вкуса си.

Live To Lift специализират в работата с хора, които искат да подобрят здравето си, да изглеждат и да се чувстват по-добре и нищо да не ги боли.   

Roobar е суров, био, веган десерт без добавена захар или глутен. Всеки Roobar е богат на суперхрани, които зареждат ума и тялото с ценни вещества.

SPARK е услуга, която позволява откриване и наемане на електрически автомобил през мобилния Ви телефон, независимо колко време ще я използвате.

Изтегли целия гид

 

Гид на новодошлия е безплатен за всички. Ако имаш желание и възможност, можеш да ни подкрепиш с дарение, за да продължим да добавяме нови статии към него и да помагаме на завръщащите се българи. Ако имаш коментари или предложения за теми, които мислиш, че трябва да включим в следващото издание на Гида, пиши ни на hey@tuk-tam.bg

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com