Благотворителен Гала Коктейл

Кога: 16.06.2022 г., 19:00 ч. Къде: Ботаническа градина, ул. Московска,49 Дрескод: Business Casual

Купи билет

Една незабравима
вечер с кауза

Вярваме, че образованието е суперсила - да я отпразнуваме заедно на Благотворителния Гала Коктейл!

Присъедини се, за да споделим една специална и зареждаща вечер, една вечер с кауза.

В приятната атмосфера на Ботаническата градина ще обявим стипендиантите на Фонд “Иди, учи и се върни” за 2022. Очаква те също благотворителен търг с неповторими преживявания и най-ценното - вдъхновяващи срещи със страхотната общност на Тук-Там Клуб!

Програма

19:00 ч. Настаняване 19:30 ч. Откриване 19:55 ч. Награждаване на стипендианти 20:45 ч. Благотворителен търг 21:30 ч. Нетуъркинг 22:30 ч. Край на вечерта

Водещи: Сашо Кадиев и Христо Бояджиев

Награждаване на стипендианти

Фонд 2022 е на обща стойност над 70 000 лв. Ще подкрепим със стипендии талантливи български младежи да продължат образованието си с магистратура в едни от най-престижните университети по света и след това да приложат наученото тук, в България.

Обявяването и награждаването на випуск 2022 ще бъде гвоздеят на вечерта. Кои са стипендиантите, какви са историите им и защо сме избрали именно тях, ще разберете по време на Гала Коктейла.

Благотворителен търг с кауза

Избери си най-вълнуващото преживяване!

С участието си в търга ще подкрепиш образованието на бъдещите стипендианти от Фонд “Иди, учи и се върни”. Ще имаш възможността да наддаваш и спечелиш оригинални и неповторими изживявания, за които дълго ще разказваш и още по-дълго помниш. Eто част от тях:

Тандемен полет с българския акропилот и световен рекордьор Весо Овчаров

Покана за двама за премиерния балетен спектакъл “Ана Каренина” и разходка зад кулисите на Opera Open 2022, Античен Театър Пловдив

Тур на паметника Бузлуджа с архитект Дора Иванова

Романтична нощувка в най-красивото място на южното черноморие - Виларте - хотелът на Белослава

Специална вечеря за двама в ресторант Ahora и разговор с победителя от Masterchef - Севда Димитрова

Fine dining изживяване в дълбокия български Северозапад

"Столицата на Майстора" - еднодневен тур с наследничка на "Българската Мадона" по стъпките на Патриарха на българската живопис

Купуване на билети

С всеки закупен билет, както и с участието си в благотворителния търг, ще подкрепиш бъдещето и успеха на следващите стипендианти. За членовете на Тук-Там Клуб, които ни подкрепят с месечно дарение от 20 лева или повече, входът е свободен. Ако искаш да разбереш как да станеш член, заповядай тук .

Купи билет

Партньори