Благотворителен Гала Коктейл

Кога: 13.06.2023 г. 19:00 ч. Къде: VIVACOM ART HALL на ул. „Оборище” 5 Дрескод: Business Casual

Една незабравима
вечер с кауза

Вярваме, че образованието е суперсила - да я отпразнуваме заедно на Благотворителния Гала Коктейл!

Присъедини се, за да споделим една специална и зареждаща вечер, една вечер с кауза.

В приятната атмосфера на Ботаническата градина ще обявим стипендиантите на Фонд “Иди, учи и се върни” за 2023. Очаква те също благотворителен търг с неповторими тайни награди и най-ценното - вдъхновяващи срещи със страхотната общност на Тук-Там Дарителски Клуб!

Програма

19:00 ч. Настаняване 19:30 ч. Откриване 19:55 ч. Награждаване на стипендианти 20:45 ч. Благотворителен търг 21:30 ч. Нетуъркинг 22:30 ч. Край на вечерта

Водещи: Сашо Кадиев и Христо Бояджиев

Награждаване на стипендианти

Фонд 2023 е на обща стойност 100 000 лв. Ще подкрепим със стипендии талантливи български младежи да продължат образованието си с магистратура в едни от най-престижните университети по света и след това да приложат наученото тук, в България.

Обявяването и награждаването на випуск 2023 ще бъде гвоздеят на вечерта. Кои са стипендиантите, какви са историите им и защо сме избрали именно тях, ще разберете по време на Гала Коктейла.

Благотворителен търг с кауза

Наградите в благотворителния търг ще бъдат тайни - eла и разбери какви ще са!

С участието си в търга ще подкрепиш образованието на бъдещите стипендианти. Ще можеш да наддаваш и спечелиш оригинални и вълнуващи изживявания в следните категории:

Култура

Спорт и приключения

Дегустации и вечери

Пътешествия

Снимки от Гала Коктейл 2022

Партньори