Radioactive International Recruitment

domain

Сектори

Човешки ресурси

people

Брой хора в екипа

10

location_on

Oфиси

гр. София 1408, Район Триадица, Жилищна група Южен парк, бл.43, вх. Д, офис 1А

600 лв. | 0 часа

Принос към каузите на Тук-Там

За компанията

Основана през 2016 г. в България, RIR специализира в подбора на специалисти в ИТ сферата и ръководни позиции за Източна Европа, Обединеното кралство, ЕС, ОАЕ, като също така предлага на своите партньори Employer of Record (EoR), аутсорсинг, анализ на заплати и пазара на труда. През годините агенцията изминава дълъг път, наблюдавайки динамиката и измененията на пазара на местно и глобално ниво. С изградения си опит, предоставя знания, похвати и ноу-хау за да подпомогне разрастването на бизнеса, паралелно с това и индивидуалното кариерно развитие. Мисията на RIR е да открива правилните специалисти предимно в ИТ сектора и Финтех индустрията, и по този начин оптимизира ресурси и спестява време на партньорите си. Междувременно, агенцията помага на широк спектър от специалисти да идентифицират следващата си кариерна стъпка, като оценява внимателно перспективите за работа и съветва кандидатите за най-добрия кариерен път въз основа на техните интереси и таланти. Създаването на успех не е лесно, но RIR се различава от останалите с подготвен, отдаден и мотивиран екип. На сайта на компанията https://rir.bg/jobs/ ще откриете много интересни позиции за програмисти, инженери, мениджъри, административни длъжности, анализатори, маркетинг специалисти и много други. Очакват ви възможности за желана промяна, съвети и добри практики за постигането й, както и достъп до актуалните тенденции в съответния бранш. С RIR получавате сигурна и навременна обратна връзка относно вашата кандидатура, както и насоки за избрания кариерен път. Нашите експерти с удоволствие ще ви консултират за вашето развитие с допълнителни услуги като подготовка за предстоящо интервю, консултации и полезни съвети за подобряване на автобиографията и представянето ви. Ако търсите развитие и промяна, разгледайте всички отворени позиции и се свържете с нас за повече информация.

Интересни факти

Членства

РИР членува в наяколко асоциации като Българо-Британската Асоциация, Българската Финтех Асоциация и Българската Асоциация за управление на хора и Health and Life Science Cluster Bulgaria.

Членства

РИР членува в наяколко асоциации като Българо-Британската Асоциация, Българската Финтех Асоциация и Българската Асоциация за управление на хора и Health and Life Science Cluster Bulgaria.

Предимства и бонуси

event_available
Допълнителни почивни дни
schedule
Гъвкаво работно време
maps_home_work
Хибриден модел на работа

Обяви

Разгледай отворените позиции в компанията.

Контакти

public Уебсайт

https://rir.bg/

question_answer свържи се с нас