Amplify Analytix

За компанията

Амплифай Аналитикс е компания за обработка на данни, която чрез машинно обучение и анализи предоставя възможност на бизнеса да вземе правилните решения. Ние помагаме на клиентите си да се развият в организации, които разчитат на данните, и чрез тези данни да направим всяко тяхно решение по-добро. Нашият опит включва обработка, анализиране, моделиране, визуализация на данни и машинно обучение. Използвайки съществуващите данни предоставени от клиентите ни, предлагаме услуги, които отговарят на техните бизнес нужди, процеси и организационна готовност. В портфолиото си имаме компании, които са едни от най-големите играчи на Европейските и Северно-американски пазари в сферата на производството, опаковките, минното дело, търговия, фармация и комунални услуги. Нашият международен екип използва своя опит в математическото и статистическо моделиране, машинно обучение, компютърни науки и бизнес, за да предостави ефективни решения и да гарантира тяхното усвояване. Разполагаме с 2 офиса в най-горещите технологични центрове - София, България и Бангалор, Индия. Въпреки че са отдалечени географски, членовете на нашия екип постоянно общуват, споделят знания и се подкрепят.

Обяви

business
Сектори
Management Consulting, Data Analytics
people_alt
Брой служители
22
place
Oфиси
София, България
public

Интересни факти

check_circle_outline
Сертифицирани сме по ISO 27001:2013.

.

check_circle_outline
Ние сме предпочитаният доставчик на множество премиум компании в сферата на търговията, строителството, производство и здравеопазването.

.

check_circle_outline
3 дългосрочни договора с мултинационални конгломерати.

.

check_circle_outline
Нашите служители идват от 9 държави: България, Индия, Молдова, Южна Африка, Холандия, Великобритания, Румъния, Турция и САЩ.

.

Компанията в снимки

Предимства и бонуси

home_work
Възможност за работа от вкъщи
more_time
Частично гъвкаво работно време
fitness_center
Мултиспорт карта
favorite_border
Допълнително здравно осигуряване
emoji_transportation
Поемане на разходи за пътуване до работното място
local_cafe
Закуска в офиса
group
Тийм ивенти
school
Коучинг програма
verified
Сертификационни курсове
emoji_events
Участие в състезания по обработка на данни


Интересни проекти