НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Документи и финансиране

Тук-Там се финансира чрез частни дарители и Форума “Кариера в България. Защо не?”

Документи и финансиране

Тук-Там е сдружение с идеална цел, което съществува от 2008г. Стремим се да бъдем своеобразен мост, който да улеснява заминаването и най-вече връщането на хора с опит и образование от чужбина. За тази цел развиваме и поддържаме проекти, чийто основен двигател е доброволният труд. Разчитаме на собствените си енергия и ентусиазъм и отделяме следработните си вечери и уикендите си, за да работим в Тук-Там.

Сдружението стартира с организиране на социални събития и проекти, които прераснаха в социално значими и финансово разумни инициативи. Пример за това е Форум “Кариера в България. Защо не?”, който извършва стопанска дейност, чрез която поддържаме финансово дейността на сдружението.

Тук-Там има разходи за администрация и събития, както и за нови проекти и идеи. Проектите се реализират благодарение на много доброволци, а за да върви всичко гладко и за да търсим успешно подкрепа, в Тук-Там трима души работят на пълен работен ден. Това са нашият супергерой, който се грижи за координацията на проектите и доброволците, мениджър маркетинг и комуникация и нашият маркетинг координатор-магьосник, които се грижат за външната комуникация на сдружението.

Приходите на сдружението са от Форум “Кариера в България. Защо не?” и от лични дарения. Всеки е добре дошъл да ни подкрепи с енергия, идеи или средства. Оценяваме високо всяка форма на подкрепа и благодарим на всички, които са съпричастни с каузата ни.

В бъдеще организацията цели да направи плавен преход към финансово устойчиво социално предприятие, което да позволи на Тук-Там да помага на повече хора, да осъществява по-качествени проекти и да ускори постигането на положителна промяна в България.

Уставът на "Тук-Там"

Уставът на „Тук-Там“ описва основополагащата философия на организацията.

Устав на Тук-Там

Детайлна информация

Детайлна информация за дейността и финансирането ни има в годишните ни отчети

Отчет за 2008г.

Отчет за 2009г.

Отчет за 2010г.

Отчет за 2011г.

Отчет за 2012г.

Отчет за 2013г.

Отчет за 2014г.

Отчет за 2015г.

Отчет за 2016г.

Отчет за 2017г.

Отчет за 2018 г.

Отчет януари – юни 2019 г.

Включи се

В Тук-Там работим ежедневно, за да направим България едно още по-добро място за живеене. Ако това е и твоята кауза, виж как можеш да допринесеш.
Ела в отбора!

Бюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай новини за всичко, което се случва в Тук-Там.

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.