НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Тук-Там Buddy Тук-Там Buddy е предназначено за тези, които скоро са се прибрали от чужбина и за тези, които са се прибрали отдавна и искат да помогнат.

Тук-Там Buddy

Тук-Там Buddy има за цел да подкрепи тези, които се връщат след дълъг престой в чужбина, като ги запознава с хора, които вече са минали по техния път. Това става бързо и лесно: Тук-Там подбира подходящия човек (Buddy), който се е върнал преди 2 или повече години и има желание да отделя поне по час на месец, свързва го с новозавърналия се и помага на двамата да се срещнат. Двамата сами решават кога и колко често ще се виждат/чуват и как ще са си най-полезни, но важното е, че всеки от тях ще се сдобие с нов приятел.

Търсиш Тук-Там Buddy

Наскоро си се върнал или ти предстои завръщане, през последните години си се прибирал само по празници и ваканции и още не си се ориентирал съвсем в ежедневието обратно у дома. Искаш да се запознаеш с нови хора, които да разбират през какво минаваш. Все пак не си се върнал да откриваш топлата вода, а други, по-вълнуващи неща! Намери Buddy тук.

Стани Тук-Там Buddy

Върнал си се в България преди време (преди повече от две години), вече си се установил и би се радвал да общуваш с някого като теб, който сега се връща, и да му съдействаш със съвети и контакти. Имаш малко време, в което искаш да помогнеш много, и, разбира се, си позитивен човек. Стани Buddy тук.

Често задавани въпроси

Какво прави твоето Тук-Там Buddy?
  • препоръчва събития, дейности, места;
  • придружава на събития, дейности, места;
  • споделя опита си след завръщането;
  • насочва към компании, в които би искал да работиш;
  • на разположение е да се чуете в удобно и за теб, и за него/нея време;
  • съдейства предимно със съвети, но, ако има време и желание, може да помогне и с други полезни неща, за които можеш да прочетеш в Гида;
Какво НЕ прави твоето Тук-Там Buddy?
  • не е на разположение по всяко време на деня;
  • не е личен асистент;
Колко време ще отнема?

Около час на месец, който може да бъде обяд, вечеря, телефонен разговор и т.н. Всяко buddy сам определя времето, което би могъл да отделя. Добър повод са партитата на Тук-Там.

А след това?

След като намерим подходящия човек за теб, ще ви свържем по мейл. Всеки от вас има ангажимента да поддържате контакт поне веднъж на месец в следващите 6 месеца, като сами определите честота и удобен начин за това.

Трябва ли да плащам нещо?

Не, Тук-Там Buddy е доброволец, който ще се радва да ти помага.

Включи се

Излишно е да ти казваме, че имаме поне още толкова идеи за интересни инициативи из България и по света!
Ела в отбора!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com