mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Какво е Тук-Там Buddy?
star_outline

Важна информация

За събитието

Здравейте, приятели!

В тази среща ще ви разкажем за вълнуващия проект - Buddy, който ще стартираме официално през октомври тази година. Благодарение на подкрепата на всеки от общността на Тук-Там Клуб успяваме и продължаваме да развиваме стойностни инициативи като Buddy!

Buddy е начин за подкрепа и приятелство на българите тук и там, чрез която всеки млад човек, търсещ своята първа работа или професионален стаж, може да получи ценни подкрепа, съвети и контакти за своето професионално развитие. Вярваме, че младите хора имат нужда от вдъхновение, добри примери и ролеви модели, а българите по света, заедно с компаниите в България, могат да помогнат в този процес като споделят своя опит и полезни съвети.

Включи се онлайн на 1ви септември, за да научиш повече за Buddy - от къде започнахме, през какво преминахме и какви са следващите ни големи цели и амбиции за развитието на програмата. Ще направим и кратко демо на новите функционалности, а след това ще дадем думата на вас да зададете своите въпроси или да споделите впечатленията си относно Buddy!

Нямаш търпение до срещата? Активирай своя Buddy профил още сега на https://tuk-tam.bg/buddy!


35 ще посетят

Деси
Манова
Божидар
Б.
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Детелина
М.
Явор
Н.
Петя
Стоянова
Моника
С.
Христо
Бояджиев
Виж всички

Какво е Тук-Там Buddy?

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин