mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

US and UK Alumni Charity Event and Quiz Trivia Night
star_outline

Важна информация

За събитието

Здравейте, банда!

През месец декември 🇬🇧 UK & US 🇺🇸 Alumni Clubs пак се съюзяват, за да направим отново нещо готино и различно заедно.

Каним ви на Quiz Trivia Night с готини trivia въпроси от всякакво естество - езици, спорт, филми, музика и разбира се - тематично коледни! Вечерта ни ще е посветена на разностранни въпроси за обща култура 🥰 За отбора, който победи - ще има награди!

На 14 декември (четвъртък) в бар Vitamin B (ул. Врабча 24) в 19:00ч се комбинираме двата клуба с кауза. Във Vitamin B ще можете да се почерпите с крафт бири от Sofia Electric Brewing и стийт фууд от Podlez.

Ще имаме вход от 5лв за играта и събитието, които ще съберем с благотворителна цел и ще изпратим към 4 домове за деца и родители в нужда („Цветница” в гр. Малко Търново; „Св. Св. Кирил и Методий” в гр. Куклен; „Готови за училище“ в гр. София; „Том Сойер” в гр. Русе), с които сме си партнирали заедно с подкрепата на Каритас. Нека зарадваме дечицата в неравностойно положение за Коледа! ✨

Също така, на събитието ще можете да се сдобиете с US и UK Alumni Club Limited Edition Merchandise. Ще можете да си закупите тениска на клуба си, чаша или шапка. Парите от всяка една покупка ще бъдат пратени на децата от четирите дома. Търсете Алекс (от US Alumni Club) и Жоро (от UK Alumni Club), които ще са на срещата, за да координират всичко!

Очакваме да се присъедините към нас, за да се видим, да направим добро и да поразпръснем малко забавно и предколедно настроение! 🎄

До 14-ти декември, банда!

28 ще посетят

Златина
Кръндева
Denitza
M.
Деси
Манова
Лилия
М.
Радослав
Г.
Slaviana
P.
Даниел
Я.
Velina
G.
Georgi
M.
Виж всички

US and UK Alumni Charity Event and Quiz Trivia Night

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин