mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

US and UK Alumni Charity Trivia Night
star_outline

Важна информация

За събитието

Здравейте, банда!

През месец декември UK & US Alumni Clubs пак се съюзяват, но този път ви каним на един малко по-различен формат.

На 10 декември (събота) в DaDa Cultural Bar в 19:00ч се комбинираме двата клуба с кауза. Честваме 28 години от началото на шоуто ПРИЯТЕЛИ с тематични любопитни факти и trivia въпроси! Вечерта ни ще е посветена на приятелствата, оформили едно цяло поколение.

Ще имаме вход от 5лв за играта и събитието, които ще съберем с благотворителна цел и ще изпратим към 4 домове за деца и родители в нужда („Цветница” в гр. Малко Търново; „Св. Св. Кирил и Методий” в гр. Куклен; „Готови за училище“ в гр. София; „Том Сойер” в гр. Русе), с които сме си партнирали заедно с подкрепата на Каритас. Нека зарадваме дечицата в неравностойно положение за Коледа! 

Също така, на събитието ще можете да се сдобиете с US и UK Alumni Club Limited Edition Merchandise. Ще можете да си закупите тениска на клуба си, чаша или шапка. Парите от всяка една покупка ще бъдат пратени на децата от четирите дома. Търсете Вили от US Alumni Club, която ще е на срещата, за да координира всичко!

Очакваме да се присъедините към нас, за да се видим, да направим добро и да поразпръснем малко приятелско и предколедно настроение!

До 10-ти декември, банда!

17 ще посетят

Деси
Манова
Камелия
М.
Георги
А.
Моника
С.
Десислава
Й.
Theo
V.
Свилен
Д.
Магдалена
Г.
Irina
C.
Виж всички

US and UK Alumni Charity Trivia Night

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин