mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Professional and Networking Event with KBC Global Services
star_outline

Важна информация

За събитието

За много години, алумнита! 

След заслужена почивка за всички ни е време да се завърнем към нашите любими ежемесечни събития. Заповядай на първото професионално нетуъркинг събитие за годината! Ще те срещнем с KBC Global Services и по-специфично двама членове на нашите алумни клубове - Маргарита Неделчева и Боян Грифън.

Маргарита и Боян са минали по път, по който най-вероятно си минавал и ти - живели тук, учили там, живели още по-натам, и сега - обратно тук. 

Помниш ли какво беше да се върнеш в България след толкова време в чужбина? Чувстваше ли се, сякаш може би не е твоето място? Или пък веднага пасна, сякаш никога не си напускал дома? 

Е, те имат истории и от двете страни. 

Маргарита е учила бизнес администрация с профил финанси в САЩ, занимавала се е с маркетинг, завършила е в пика на финансовата криза, за да работи сега като проектен мениджър - позиция, която е толкова различна, където и да я срещнеш. След повече от 14 години навън тя се прибира във Варна и се чувства искрено щастлива с това решение. 

Боян си е казвал, че никога няма да работи в банковия сектор, а ето го сега с 20 години стаж в сферата. Израснал в Щатите и живял в 19 различни града, Боян преоткрива красотата на Варна, където става част от екипа на KBC Global Services. 

Нека се видим, да се посмеем заедно и да научим нещо един от друг, а ние може би сме подготвили и някоя друга изненада ;) 

Хайде, чакаме те на 19-ти! 

55 ще посетят

Деси
Манова
Asen
i.
Боян
Г.
Даниел
Я.
Светослав
М.
Пламена
Недялкова
Georgi
M.
Кристиан
Й.
Моника
С.
Виж всички

Professional and Networking Event with KBC Global Services

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин