mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

ДИАЛОЗИ за: Уменията на новото време като част от образованието днес
star_outline

Важна информация

За събитието

На 30 май (понеделник) ще проведем третото събитие от серията дискусии, ДИАЛОЗИ на тема: "Уменията на новото време като част от образованието днес"

"ДИАЛОЗИ" е съвместно организирана с Американския университет в България (АУБ) серия от дискусии на различни теми. Чрез обмен на опит, генериране на идеи и обсъждане на политки и добри практики, заедно ще допринесем за развитието и положителната промяна в България

Тематично в месеца на българската писменост и просвета, фокусът на третото издание на "Диалози" ще бъде върху темата за образованието и уменията, които трябва да владеем като част от него, ролята на технологиите в образованието днес и още други важни и интересни теми свързани с него. 

Домакин на събитието този път ще са SOHO Holistic Coworking Company, където ще проведем дискусията, а веднага след нея ще можем да се насладим на нетуъркинг и да си поговорим в приятната атмосфера на SoGarden градината в SOHO. И този път ще излъчим събитието и онлайн.

Ето и кои са чудесните ни лектори, които ще дискутират по темата:


Aко искаш да присъстваш на място в SOHO изпрати ни мейл на hey@tuk-tam.bg за да ти потвърдим допълнително. Събитието на място ще се проведе в ограничен капацитет (до 50 души).

Очакваме те с нетърпение!


.

62 ще посетят

Valya
M.
Пламена
Недялкова
Петър
И.
Петя
Стоянова
Юлия
Д.
Христо
Бояджиев
Катя
Г.
Боян
Г.
Ирина
К.
Виж всички

ДИАЛОЗИ за: Уменията на новото време като част от образованието днес

30 май 2022
15:30

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин