mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

ДИАЛОЗИ за: Финансова грамотност (хибридно)
star_outline

Важна информация

За събитието

На 1-ви март (вторник) ще проведем второто събитие от серията дискусии, “ДИАЛОЗИ на тема: Как да възпитаме финансова грамотност от ранна възраст".

Темата за финансовата грамотност придобива все по-голямо значение като важно умение в живота на всеки и като необходима предпоставка за вземането на устойчиви финансови решения и поддържането на финансово благосъстояние. Ще си поговорим с експерти по темата и ще разберем какво е финансова грамотност и защо е важно тя да бъде формирана и подхранвана от ранна възраст.

"ДИАЛОЗИ" е съвместно организирана с Американския университет в България (АУБГ) серия от дискусии на различни теми. Чрез обмен на опит, генериране на идеи и обсъждане на политки и добри практики, заедно ще допринесем за развитието и положителната промяна в България.

Събитието ще се проведе в хибриден формат на място в център “Илиев” и онлайн. Дискусията по време на събитието ще е на английски език.

Регистрирай се с бутона в дясно, за да получиш достъп до линка на събитието. А ако искаш да присъстваш на място в център “Илиев" изпрати ни мейл на hey@tuk-tam.bg за да ти потвърдим допълнително. Събитието на място ще се проведе в ограничен капацитет (до 40 души) и в съответствие с всички противоепидемични изисквания в сила - наличие на зелен сертификат, PCR или антигенен тест.   


170 ще посетят

Калоян
Б.
Asen
i.
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Петър
И.
Петя
Стоянова
Моника
С.
Юлия
Д.
Христо
Бояджиев
Виж всички

ДИАЛОЗИ за: Финансова грамотност (хибридно)

1 мар 2022
16:30

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин