mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

Buddy building
star_outline

Важна информация

За събитието

Предстоящото ни Buddy building събитие отново има за цел създаване на пълноценни buddy връзки на живо, а какво по-хубаво от това да направиш нови контакти в самото начало на най-прекрасния сезон!

Възможностите, които Buddy building предлага са насочени както към младите хора, така и към доказани професионалисти от различни сфери.

Ако си от първите – супер! Ела на събитието, запознай се с опитни хора от ИТ, Финанси, Дизайн, Инженерство, Маркетинг и други представители на компании, които познаваш добре и задай въпросите, които те интересуват.

Ако пък се причисляваш към групата на професионалистите, заповядай на събитието и предай любовта към професията си и съвети от първа ръка, за да бъдеш полезен и да помогнеш на младите хора да открият пътя, по който да поемат.

Програма

19:30-20:00 – Откриване и ice-breaking игра

20:00-20:30 – Dice speed buddying

20:30-21:30 – Networking със свежи коктейли

Какво е Buddy building?

На входа всеки ще получи стикер с конкретна роля. И тъй като целта е да се запознаеш с колкото може повече хора, ще имаш половинка, допълваща ролята ти, която ще трябва да откриеш вътре.

След това, всяко търсещо подкрепа buddy ще има 3 минути да зададе два въпроса на опитното buddy – 1 свободен + 1 от предложените 6 интересни въпроса, които ще бъдат разлепени на всяка маса. Ще има и зарче, като според цифрата, която се падне, seeking buddy задава въпроса, на чийто номер отговаря. Не се притеснявай, ако имаш повече въпроси – по време на networking частта ще имаш възможност да ги зададеш на воля.

Мога ли да доведа приятел?

Да - колкото повече хора, толкова по-весело!

Това е отлична възможност за изграждане на ценни контакти, които могат да ти помогнат в бъдещите начинания.

Потърси си buddy в Тук-Там още днес: tuk-tam.bg/buddy

 

107 ще посетят

Galin
M.
Mihail
V.
Златина
Кръндева
Деси
Манова
boyko
b.
Калоян
Б.
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Христо
Бояджиев
Виж всички

Buddy building

5 юли 2023
16:30

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин