НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 19/02/2014
11:30 am

Място
Inter Expo Center

Категория


logo„Аз, инженерът“ има за цел да обедини водещи технологични компании в България на едно място, за да покаже на младите специалисти, студенти и гимназисти, че НАУКА и ИНОВАЦИИ се случват и тук и възможностите за професионална реализация в България са много.

Програмата на събитието е динамична и разнообразна и ще изпълни втория етаж на Интер Експо Център през целия ден на 5-ти март.

Сутринта  започнва с ПРЕЗЕНТАЦИИ на компании, инженери и изобретатели, които ще разкажат за най-интересните аспекти на своята ДЕЙНОСТ, ОПИТ и РАЗРАБОТКИ. На обяд, студентите и младите специалисти ще имат възможност да разговарят неформално с представители на участващите компании, за да научат за възможностите и ПЕРСПЕКТИВИТЕ, които те предлагат. По същото време ще започне и състезанието по РОБОТИКА на Роболига, последвано от втория блок интересни презентации в зала „Витоша“.

През целия ден, посетителите ще могат да разглеждат и да участват в ЩАНДОВЕТЕ-РАБОТИЛНИЦИ на различни компании и организации, които ще подготвят конкретни задачи и казуси за решаване и ще показват нагледно части от своята дейност.

Част от организациите и компаниите, които ще участват, са Globul, Henkel, Walltopia, София Тех Парк, Телерик, Евромаркет Груп, AIGER, Space Challenges, Chaos Group, Институт „Фортедо“, и др.

Събитието е напълно безплатно и отворено за всички посетители – професионалисти, студенти, любители на джаджите и технологиите. Нужна е само регистрация тук – http://iengineer.bg/

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com