НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 16/07/2014
2:45 pm

Място
Езерото Ариана

Категория


TT-logo-normal-large_jpegКога: 23 юли 2014г., 20:30 часа

Къде: Езерото Ариана

Facebook събитие

Вдъхновени от нощното каране на велосипеди на сдружение „Вело разходка“, решихме заедно да направим общо такова с приятелите, партньорите и членове на сдружение „Тук-Там“.

Нощната Велоразходка е социално събитие с цел всички почитатели на велосипеда да покарат безопасно заедно, като съчетаят своята разходка с популяризацията на велосипеда и разтоварване от работната седмица.

Разстоянието е : 18-22км, със средна скорост: 8-12км/h.

Маршрут:

Тръгваме към парк „Борисова Градина“,  където въртим три кръгчета на Езерото с лилиите и се връщаме обратно до светофара на Орлов мост.

Пресичаме на зелено и продължаваме към Паметника на съветската армия, където се събираме.

Маршрута продължава през подлеза на СУ „Климент Охридски“, където стюардите преброяват групата. Участниците се събират пред Парламента и завиват надясно към Храм паметник „Александър Невски“. Маршрутът заобикаля храма и се насочва към ул. „Московска“,  а пред английското посолство минава по тротоара.

Събираме се пред БНБ и пресичаме заедно към Президентството. Следваща спирка за събиране на групата е пред църквата „Св. Неделя“ където групата поема по бул. „Витоша“ и се насочва към НДК, а след това преминава Моста на влюбените и отново се събира на чешмата зад хотел „Хилтън“.

Преминава през парка и се насочва към парк „Южен“. Влиза се от централния му вход, като се пресича пешеходния светофар на зелено. Маршрутът в „Южен“ парк е винаги разнообразен в рамките на един час. Групата се връща по бул. „Витоша“ завива по ул. „Солунска“ до Народния театър „Иван Вазов“. Пред театъра участниците сформират флаш моб кръгче с колела и след него поемат по ул. „Славянска“ до ул. „Шишман“, по която завиват наляво посока площад „Народно Събрание“. Маршрутът продължава отново през подлеза на СУ и свършва пред Паметника на съветската армия.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com