НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 17/02/2014
3:00 pm

Място
The Top Secret Comedy Club

Категория


LogooКога: 4 март 2014г., 20 часа

Къде: The Top Secret Comedy Club, 170 Drury Lane, Covent Garden, WC2B 5PD, London

Регистрация и билети

Facebook

Време е за втората наистина ГОЛЯМА вечер в сърцето на Лондон, организирана от Тук-Там UK! Вече би трябвало добре да познавате нашите комедийни таланта – Рая Белева, Ани Луцинова, Боби Лапшов и Весо Стоянов – по-известни като „Големите“. Тези млади български актьори бързо превземат клубовете и публиката из България с нестандартните си скечове, закачливия хумор и най-вече заразителното си присъствие на сцена.

Първото събитие в Лондон през ноември 2013 беше повече от успешно като над 120 човека през сълзи се заливаха от смях! Наистина е трудно да се опише колко забавно беше и съответно още същата вечер решихме, че ще се радваме пак да долетят от София, за да ни разсмеят 🙂 Тематично избрахме датата 4ти март, за да може дори да сте далеч от Бг за националния празник да се радвате от сърце! Скечовете ще бъдат различни спрямо миналия път!

Комедийната вечер с „Големите“ е точно това, което обещава да бъде и нищо по-малко – много забавление и надсмиване над българската ни (изкривена?) реалност, пийване, живи емоции, импровизации и доста изненади! Вижте сами!

Цените на билетите са £15 и £20, а всички приходи ще отидат за организационните ни разходи, включително транспорт и хотел за актьорите, наем на зала и прочие.

Елате да се посмеем заедно (или един на друг) в The Top Secret Comedy Club в централен Лондон, където градусът ще е висок, а питиетата студени 🙂 Ако имате въпроси, може да потърсите Ели Лефтерова на 07725 915070.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com