НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 20/05/2014
2:38 pm

Място
M3 College

Категория


Коtuk-tam-zaednovchasга: 29 май, четвъртък, 18:45 часа
Къде: M3 College, гр. София, ул. 20-ти април 26

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с подкрепата на М3 College.

В това издание наш гост ще бъде  Максим Ешкенази – виртуозен диригент и цигулар.Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на https://recipesforsuccess19.eventbrite.com

PosterPosterМаксим Ешкенази дели времето си между Лос Анджелис и България, отдавайки голяма част от енергията си на работата с млади музиканти. Той е музикален директор  и диригент на Камерния оркестър, Музикален директор и диригент на Симфоничния оркестър на училището за сценични изкуства Колбърн, както и асистент диригент на Оркестъра на Консерваторията Колбърн.

В България често е гост-диригент в Софийската филхармония, както и Оркестъра на Classic FM.

През 2010г. Максим създава „Фортисимо Фест“ – фестивал за класическа музика, който изгражда мост между българската и американската култура, за да представи по вълнуващ и атрактивен начин богатството на класическата музика. След успеха на фестивала, Максим създава инициативите „Фортисимо в клас“ и „Фортисимо Фамилия“.

Извън музиката, Максим обича екстремните хобита и има лиценз за управление на хеликоптер.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com