НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 17/02/2016
3:53 pm

Място
VIVACOM Art Hall

Категория


Кога: 29-ти февруари, понеделник от 19:00 часа
Къде: VIVACOM Art Hall
Fbook събитие
Eventbrite

В това издание наш гост ще бъде Атанас Райков – Генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа и Директор Телеком партньорства. Неговата роля е данадгражда вече огромната популярност на Viber в региона като предлага качествено локалносъдържание и услуги на милионите потребители. Също така, Атанас отговаря и за създаването на партньорства с телеком оператори в целия свят.

10399232_10153505614800753_6896852673436103469_n

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. 

Атанас е работил 10 години за най-големия телеком в България, VIVACOM, където е отговарял за създаването и развитието на търговската стратегия на мобилните услуги и услугите с добавена стойност. Съвместно с екипа си е успял да направи VIVACOM номер едно мобилен доставчик на данни, водещ иноватор и ключов играч в оформянето на еко-системата на мобилните приложения в България.

Атанас има бакалавърска степен от Софийския университет и магистърска степен по мениджмънт управление на информационни и комуникационни технологии от Нов български университет. Има завършен курс в международния летен институт Fulbright и в международния институт за икономически и политически науки към УниверситетаGeorgetown през 2010 година.

Атанас е ментор към два от най-големите фондове за start-up бизнес в България – LAUNCHub и Eleven . Също така, помага на местния екип на фондация StartUp.

Събитието се организира с любезната подкрепата на VIVACOM Art Hall.

Събитието е безплатно със задължителна предварителна регистрация на: https://www.recipesforsuccess25.eventbrite.com

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com