НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 13/05/2015
10:30 am

Категория


Asen

Кога: 27 май, сряда от 18:45 часа
Къде: Софийски университет, Ректорат, Зала „Америка за България“, Аудитория 224
Facebook събитие
Eventbrite регистрация

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех.

В това издание наш гост ще бъде Асен Василев, съосновател на Everbread.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: https://recipesforsuccess22.eventbrite.com/

Асен Василев е роден през 1977 година в Хасково. Учи в ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“, след което печели пълна стипендия и продължава образованието си в САЩ. Завършва икономика в Харвард и специализира бизнес администрация и право в Harvard Businеss School и Harvard Law School.

1

От 1999 г. до 2004 г. работи като консултант в Monitor Group в САЩ, Канада, Европа и Южна Африка. Ръководи проекти за маркетинг и стратегическо развитие на големи международни компании в телекомуникационната и застрахователната индустрия, енергетиката и други. Занимавал се е с преподаване, икономическа политика и консултиране на правителството, включително консултиране на Европейската Комисия за пътническата политика.

Асен Василев е съосновател на Everbread – една от петте компании в световен мащаб за ценообразуване на самолетни билети. Съосновател и директор е и на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност. Преподавател е в програмата за икономически растеж и развитие, афилиирана със Софийския университет “Св. Климент Охридски” и с Центъра за стратегии и кoнкуретоспособност в Harvard Businеss School.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com