НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 19/01/2016
4:16 pm

Място
Център за образование и култура "Илиев" – АУБ

Категория


Кога: 28-ми януари, четвъртък от 19:00 часа
Къде: Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ
Fbook събитие
Eventbrite

В това издание наш гост ще бъде Цветанка Минчева, Директор Банкиране на дребно и член на Управителния Съвет в УниКредит Булбанк. Разберете  нейните рецепти за успех, започнала като стажант и изкачила кариерната стълба до ръководни позиции.24-Tsvetanka-Mincheva

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с любезната подкрепата на Център за образование и култура „Илиев“ – АУБ.
Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: http://recipesforsuccess24.eventbrite.com/
Цветанка има икономическо образование, завършила е и MBA програма по международен бизнес. Тя започва своята кариера в банката през 2001 г. като стажант. Преминалата е през всички нива като е заемала различни търговски и мениджърски позиции в Дирекция „Банкиране на дребно“. Сред тях специалист продажби, мениджър семейно банкиране, директор на филиал, директор привличане на клиенти.
От 2007 г. Цветанка работи върху разработването и въвеждането на стратегията за алтернативни канали на банката като директор на Управление „Алтернативни канали“. През 2013 г. тя има водеща роля в груповия проект за отварянето на първия в Централна и Източна Европа Филиал на бъдещето, който се намира в София.
Често е канена за лектор на множество международни форуми за иновации във финансовия и банковия сектор и има огромен експертен опит в сферата.
Освен работните си ангажименти е и активен член на борда на директорите на Съвета на жените в бизнеса в България – най-сериозната неправителствена организация у нас, ангажирана с насърчаването на млади дами в тяхното развитие и популяризирането на добри мениджърски практики. Съветът има над 50 члена, които са жени на топ позиции в организации у нас. Компаниите от Съвета имат 27 000 служители и правят 10% от БВП на страната.
Колегите на Цветанка я познават и като активен участник във всички доброволчески инициативи на банката – изработва ръчно предмети за благотворителните базари за служители, участва в Зелените дни за засаждане на дървета, почистване на паркове и т.н.

Любопитно е, че е учила и моден дизайн в Италия. Говори английски и италиански.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com