НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 26/02/2016
11:26 am

Място
Physics A1/3, UCL

Категория


Кога: 10-ти март, четвъртък от 18:45 часа
Къде: Physics A1/3, UCL, London
Facebook събитие
Eventbrite

Сдружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех, този път в Лондон! Събитието се организира с любезната подкрепата на UCL Bulgarian Society и BG Careers Fair.
В това издание наш гост ще бъде Недко Кючуков, партньор в хедж фонда Westray Capital Management.12729157_10153897784498529_102395850776281927_n

След като завършва Американския колеж в София през 2003, Недко се мести в САЩ, където придобива двойна бакалавърска степен по Икономика и Международни отношения от Dartmouth College. След дипломирането си през 2007 Недко навлиза в света на Уолстрийт, където работи за J.P. Morgan and Lazard като съветник по сливания и придобивания в секторите на финансовите институции, въздушното и космическо пространство и отбраната. През 2010 се мести в Лондон, за да се присъедини към TPG Capital, където работи едновременно за частни инвестиции и инвестиции при специални ситуации (проблемни дългове) в Европа. След две години в TPG, Недкo решава да се запише за MBA програма в Harvard Business School, където се дипломира с отличие Baker Scholar (в топ 5% на курса си) през 2014. След дипломирането си от Харвард Недко помага за стартирането на Westray Capital Manager – хедж фонд, който прави дългосрочни инвестиции в компании из цяла Европа и САЩ.

Недко е фен на футбола и страстен привърженик на ЦСКА София и Челси. Преди да замине за следването си в САЩ, Недко работи като журналист за УЕФА в България. От 2013 е член на Борда на Настоятелите на Американския колеж в София.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на:http://recipesforsuccesslondon.eventbrite.com/

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com