НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Loading Map....

Дата/Час
Дата(и) - 25/09/2014
10:30 am

Място
София Хотел Балкан (Шератон)

Категория


QS logo smallQS World Grad School Tour – най-популярната серия от изложения за магистратури  и докторантури в света идва тази есен в София. Изложението ще се състои в четвъртък, 2 октомври в Шератон София Хотел Балкан и ще представи някои от най-добрите международни университети в света. Всички посетители ще имат възможност да кандидатстват за $ 1,7 м. стипендии за финансиране на техните програми за следдипломна квалификация.

Участието в изложението е безплатно. Изисква се предварителна регистрация, която може да направите на topuniversities.com/events.

За първи път  QS World Grad School Tour ще участва в сътрудничество с  QS World MBA Tour, посветена част за MBA обучения за кандидатите, които желаят да се издигнат в кариерата си с MBA степен. За да се регистрирате за специалното MBA събитие, следвайте линка topmba.com/events.

1

Посетителите на изложението ще имат възможност да се срещнат с най-добрите международни университети от Европа, САЩ и Австралия и ще научат повече за магистърските програми и докторантурите, които предлагат, както и детайли относно процеса на кандидатстване, обучение в чужбина, финансиране, разходите и живота в студентски кампус. Ето и някои от най-добрите университети, които участват на изложението: Bocconi, Cardiff, George Washington, WU Vienna,HEC, King’s College, UCL и много други. Кандидатите ще имат възможност да вземат участие в семинари и работни срещи, да получат информация за GMAT от Institute Fortedo, да получават съвети за кариерното им развитие и да кандидатстват за стипендии на стойност  $1,7 милиона долара, предоставени от QS и партньори като IE, TUM Азия, EMLYON, Manchester и Warwick.

Програма за деня

15:30                     Начало на изложението

15:30 – 20:00      Безплатна CV консултация

15:30 – 16:15       Семинар:  Как да бъдем креативен ръководител докато учим в сърцето на Европа.Презентатор: Anne Gillet, HEC Management School – University of Liege

16:15 – 17:00       Семинар за прием ‘Разбиране на процеса по кандидатстване“ от Hult International Business School, Manchester Business School, Cardiff University, University of Trentoa

17:00                     Начало на изложението – среща с най-престижните университети

17:00 – 17:30      Въведение в GMAT – Institute Fortedo

18:00 – 18:30      Въведение в IELTS Test & Cambridge Advanced – Britanica

19:00 – 19:30      Кариерен MBA панел с успешно завършили студенти. Презентатори: Karieri.бг

19:45 – 20:15      Семинар: Обучение в чужбина – Сдружение „Тук-Там“

20:30                     Край на изложението

За повече информация относно QS World Grad School Tour и регистрация натиснете тук: topuniversities.com/events

Ако се интересувате от QS World MBA Tour, както и MBA обучение, следвайте линка: topmba.com/events

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com