mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин

BuddyUP!
star_outline

Важна информация

За събитието

За събитието

Ела на събитието и се включи в нашата BuddyUP! отборна игра, в която ще имаш възможност да бъдеш част от сформирането на вълнуващи и иновативни концепции и идеи. 

Предстоящото ни BuddyUP! събитие отново има за цел създаване на пълноценни buddy връзки на живо. Ако си младеж, който тепърва се ориентира кариерно - ела на събитието и се запознай с опитни хора от сфери като Маркетинг, ПР, Дизайн, Продажби, ИТ, Финанси, Бизнес и други.

Ако пък се причисляваш към групата на професионалистите, заповядай на събитието и си поговори с млади и мотивирани хора, разкажи им за своя кариерен път и предай опита си нататък. 

Програма

19:00 - 19:30 – Начало на събитието и откриване

19:30 - 20:30 – BuddyUP! игра по отбори

20:30 - 21:30 – Networking

Какво е BuddyUP?

На входа всеки гост тегли билетче, което определя в кой отбор попада /някои от гостите ще попаднат сред журито ;)/. Всеки отбор разполага с 30 минути, за да обсъди и изгради своя собствена концепция на тема “идеалният Тук-Там app”. Отборите ще определят по един лидер, който ще представи идеята за 3 минути чрез elevator pitch. След всеки pitch, журито ще гласува с номерирани табелки UP! Отборът събрал най-много UP! точки ще спечели специална награда. 

След края на играта те чака нетуъркинг на по чаша вино /или безалкохолно/, където ще може да продължиш дискусията с твоя отбор – а защо не и с други участници от играта. :)

Мога ли да доведа приятел?

Да - колкото повече хора, толкова по-весело!

Това е отлична възможност за изграждане на ценни контакти, които могат да ти помогнат в бъдещите начинания.

Ако още не си регистриран като buddy в Тук-Там, направи го още днес: tuk-tam.bg/buddy

90 ще посетят

Stoyan
K.
Полина
Б.
Mihail
V.
Златина
Кръндева
Мария
Ш.
Деси
Манова
Калоян
Б.
Лилия
М.
Пламена
Недялкова
Виж всички

BuddyUP!

22 ное 2023
17:00

mail

Не изпускай събития - запиши се за месечен бюлетин