НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х
Map Unavailable

Дата/Час
Дата(и) - 16/02/2014
10:00 am

Място
london

Категория


logo cbgBG Careers Fair UK & BG Careers Fair Germany  са първите по рода си кариерни форуми за българските студенти и млади професионалисти във Великобритания и Германия, които предоставят възможността за среща с някои от водещите компании на българския пазар. Събитието ще се проведе за трета поредна година на 7-ми март 2015г. в Лондон и за първи път на 18-ти април и в Франкфурт.

Изложението се организира от представители на неправителствените организации „Тук-Там“ и „Български кариерен форум“ с подкрепата на Посолството на Република България в Лондон, Обединени идеи за България и редица български студентски общества във Великобритания и Германия. Инициативата цели да вдъхнови завръщането в родината на българите от топ университетите, свързвайки ги пряко с най-желаните работодатели у дома.

По време на изложението участниците ще имат възможност да:

– се запознаят с условията за професионална реализация в България чрез масово изложение с щандове на водещи български компании от различни индустрии

– да проведат кратко индивидуално интервю с представител на участващите изложители

– научат повече за работната среда в България

– вземат участие в работилници с кариерна насоченост

Участието за кандидатите, както и за изложителите е безплатно. Повече информация за начините на включване тук. 

На миналогодишното издание в Лондон и Единбург присъстваха около 300 участници и 19 компании и организации. Присъстващите HR представители на всяка компания представиха информация за позициите и стажовете, които предлагат.

Екипът, захванал се с организацията на изложението, се състои от млади и амбициозни българи със споделена визия за бъдещето и обединени от желанието да допринесат за това, което искат да виждат: все повече българи, прибиращи се в България. Целта на форума е да окаже помощ на българите при намирането на позиции за работа или стаж и да им припомни колко разнообразни и многобройни са възможностите за кариерна реализация, които ги очакват вкъщи.

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com