НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Защо заедно е винаги по-добре

Категории: Блог, Проекти, Фонд за стипендии | Публикувано на 25 април 2017

Историята е една от любимите теми на повечето българи и повод за национална гордост. Изпълнени с драматизъм, победи и загуби понякога могат да бъдат повод за противоречиви мнения и разгорещени спорове.

 Историята обаче има и други, светли периоди. Една от целите на кампаниятаСговорна дружина носи опит от чужбинае да почерпим вдъхновение от един от найпрогресивните етапи в нашата история Възраждането, и да си припомним колко бързо сме се развили за няма и един век благодарение на образованието и придобития опит в чужбина.

 Щом през Възраждането успяхме да се обединим заради доброто образование и да изпращаме будните си младежи да се учат в чужбина, сме твърдо убедени, че можем да постигнем същия успех и през 21 век.

 Всъщност вече го постигнахме наполовина. Само за 6 дни сговорна дружина от 30 дарители събра 15,000лв. за една стипендия и половина. Ако в оставащите 24 дни сговорната дружина от дарители се увеличи, бързо можем да съберем оставащите 15,000лв., с които да раздадем 3 пълни стипендии по 10,000лв всяка.

 Ако дедите ни са успели да постигнат толкова много в условия доста потежки от тези, в които живеем днес, ние също можем. И найхубавото е, че можем да успеем заедно.

 Стани част от сговорната дружина и дари според възможностите си всяка сума е добре дошла, независимо дали е колкото едно кафе, билет за кино или вечеря в ресторант.

 Нека възстановим традицията и напишем прекрасен финал на приказката за чудната земя. Защото наистина зависи от общите ни усилия.

Включи се в дружината!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com