НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Заедно събрахме трите стипендии за “Иди, учи и се върни” 2018!

Категории: Фонд за стипендии | Публикувано на 10 март 2018
Щастливи сме да обявим, че заедно успяхме да съберем 36933 лв. и за трета поредна година талантливи български студенти ще получат шанса да следват магистратура в световни университети, като след това се върнат и приложат наученото в страната ни.
Благодарение на приноса на многобройните дарители, за един месец подредихме пъзела на една позитивна България. С помощта на вдъхновяващи личности споделяхме всеки ден смисъла да бъдеш активен и да градиш парче по парче по-доброто бъдеще.
Благодарим за отдадеността и мотивацията ви! Всяка частица имаше значение!
Дарителската сметка на Тук-Там Фонд за стипендии “Иди, учи и се върни” остава отворена за всеки, който би искал да даде своя принос за по-доброто бъдещe. Целогодишните дарения за каузата ни помогнаха да стартираме тазгодишната кампания с 5 000 лв. аванс.
През месец май стартира процесът по избор на тримата стипендианти, които ще получат стипендии от по 10 000 лв, за да ги вложат в образованието си. Вълнуваме се, защото знаем какъв път им предстои. Път, който ще извървят заради вашия принос. Благодарим на:
Нашите 7 стипендианти (Наско, Сиво, Лили, Вики, Лили, Савина и Дени) от 2016 и 2017 г. За енергията, с която учат всеки ден и факта, че да се завърнеш в България не е задължение, а част от мечтата им за по-добър живот.
Вдъхновителите на кампанията “Дари частица по-добро бъдеще!” за желанието, с което прегърнаха каузата ни и ѝпозволиха да достигне до още повече хора: Александър Хинков, Асен Александров, Атанас Райков, Виктория Великова, Яна Липованска, Георги Ангелов, Георги Станоилов, gobox, Десислава Банова, Евелина Павлова,Фондация Еконт, Йонко Димитров, Калин Василев, Лена Бориславова, Марио Мишев, Методи Терзиев, Никола Янев, Петя Кертикова, Радина Михайлова, Радостина Бойчева, Росен Терзиев, TimeHeroes иЮрий Вълковски.
Медиите: Новините сега и Евелина Павлова, @FM+ и Калина Милева, БНТ 2 и БНТ World, Дарик радио, Успелите, TV+ и веригата радиостанции на Communicorp, Даниел Пенев и True Story, Костадин Филипов и delo.bg и всички български медии, които избраха да споделят с аудиторията си позитивния пример.
Приятелите, които помогнаха да реализираме кампанията и видеото за платформата Indiegogo:
Инна Бояджиева за ценните ѝ съвети за структурата на crowdfunding кампанията;
Иван Иванов който режисира, засне и монтира видеото;
Нашата прекрасна актриса – Анна Симова;
Жеко Богословов – копирайтър, който в последствие се превърна и в гласа зад кадър;
Дигитална агенция despark и Лъчезар Цачев, който за втора година е дизайнер на кампанията за набиране на средства и направи страхотния пъзел на нашето общо бъдеще;
Креативна агенция gobox, които ни помогнаха с идеи и напътствия за пореден път;
Страхотните betahaus, където построихме “стаята” на нашата стипендиантка;
Студио Brambar, с които записахме аудиото на клипа;
СКЛАДА, които ни дадоха част от красивите си мебели за снимките;
85 индивидуални дарители от близо и далеч, които подкрепиха “Иди, учи и се върни” 2018, убедени, че именно така правят България още по-добро място.
Корпоративните дарители: Фондация Еконт, HRS и Едланта за смислената и устойчива инвестиция в образованието, като основен градивен елемент в по-доброто бъдеще на родината ни.
И разбира се – на цялата Тук-Там общност!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com