НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Върни.ме изпраща картички и Гид на новодошлия на близките ни в чужбина

Категории: Top News, Блог, Гид на новодошлия | Публикувано на 11 октомври 2017

Най-новата кампания на Тук-Там – върни.ме е уебсайт, от който лесно и бързо можете да изненадате свой близък в чужбина. Изпратете картичка и с нея получателят ще получи и линк към безплатното онлайн издание на Гид на новодошлия.

Изпрати и върни

 

Изпращането е напълно безплатно и достъпно за всички, а всеки посетил сайта, може да изтегли и електронния вариант на Гида. Освен приятен, жестът може да бъде и полезен, ако получателят планира връщане в България.

 

Гид на новодошлия

 

Гид на новодошлия е книжка с полезни статии, написани ясно и кратко. Те ще помогнат на всеки завръщащ се българин с въпросите му относно възстановяване на здравните осигуровки, преместване на багаж, намиране на работа и други предизвикателства, през които трябва да премине всеки, който е обратно в страната ни за постоянно.

 

“Постарахме се да подберем най-ключовите теми, които вълнуват завръщащите се. Важно за нас беше книжката да е написана на разбираем език. Често тази информация се намира само в сложни административни документи и води до много обърквания. По други теми пък има твърде много информация, но част от нея е подвеждаща. Знаем, че връщането в България може да бъде много по-лесно.”

 

Изненадайте близките си

 

Ако и вие имате близки в чужбина, изненадайте ги с този неочакван жест. Може би времето на пощенските картички е поотминало, но модерният им вариант носи също толкова приятна емоция, колкото и едно време.

 

Картичката можете да изпратите от vurni.me, откъдето можете да свалите и Гид на новодошлия.

 

 

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com