НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

„Каузата, с която сте се заели си заслужава и искам да съм доброволец в Тук-Там“

Категории: Блог | Публикувано на 6 април 2015

TT-logo-normal-large_jpegВ Тук-Там има над 80 активни члена, които отделят от свободното си време, дават свойте знания, контакти и споделят опит, за да успяваме заедно всеки ден! Те са инженери, адвокати, студенти, ученици, учители, мениджъри, предприемачи. Те са нашите супер герои, които вярват в каузата на Тук-Там и я подкрепят!

През месец април направихме доброволческа кампания, за да привлечем още хора към проектите и събитията, които осъществяваме в България и по света. Ето резултатите, с които се гордеем.

Кандидатстваха 55 мотивирани българи, които искат да допринесат за положителна промяна в България. Тепърва започват първите срещи по различните екипи.

Питахме ги какво ги мотивира да се включат доброволно в Тук-Там, а техните отговори мотивират нас да работим още по-активно заедно.

„Бих искал да помогна на младото поколение у нас да вземе правилните решения. От собствен опит съдя, че ако имаше подобна организация, когато аз завършвах средното си дори и висшето си образование това щеше да ми бъде от огромна полза за по – нататъшното ми развитие.“

 „Вече трета година живея в Англия и нямам търпение да се върна в България. Искам да съм част от тази организация и да вложа усилия  тя да осъществява смелите си планове, да предлага нови възможности на младите българи и да им покаже, че  в България има бъдеще, не по-лошо от това което им предлага чужбина!“

„Аз съм амбициозен, млад човек, наскоро завърнал се в България и все още търсещ своето място тук. Вярвам, че платформата на Тук-Там предоставя възможност за среща с други хора в сходно положение, готови да споделят своя опит и преживявания.“

Над 20 са и кандидатите за доброволци извън България, които искат да се включат в посланическата ни дейност и форумите в чужбина – от Нова Зеландия през Копенхаген и Дъблин до Ню Йорк.

Най-желаните проекти са  Събитията на Тук-Там в България и форум „Кариера в България. Защо не?“, в които искат да се включат над 25 от кандидатствалите.

С маркетинг знания и умения искат да ни помагат 18 от кандидатствалите, а  най-много искат да съдействат с развитие на талантите и управлението на човешките ресурси в организацията – цели 23-ма.

Всеки един от тях ще има възможност да намери екип и роля, в която се чувства най-добре и намира най-много смисъл и вдъхновение за себе си.  Има и доброволци, които искат да развиват собствени идеи в рамките на сдружението и нямаме търпение да чуем техните предложения.

Ако и ти искаш да намериш мястото си в Тук-Там и да бъдеш активен член на екипа, Включи се тук.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com