НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Включи се в сговорната дружина на Тук-Там – подкрепи фонда “Иди, учи и се върни”

На 15 март в Тук-Там започнахме кампания, с която целим да съберем три стипендии от по 10 000 лв за тазгодишното издание на “Иди, учи и се върни”. 

Ако още не сте чували за фонда за стипендии, целта му е да помага на българи, които имат амбицията да учат в чуждестранен университет и мотивацията да се върнат след това в България и да прилагат опита си тук. Проектът стартира през 2016 и тази пролет предстои да изберем следващите трима стипендианти.

Нашите планове за фонда минават отвъд раздаването на стипендии. В Тук-Там работим за това “Иди, учи и се върни” да се превърне в цялостна програма за развитие на следващото поколение лидери. Вече сме поели по този път с настоящите си стипендианти – Наско, Сиво и Лили.

Вярваме, че решението на всеки проблем започва от образованието и че с общи усилия можем да постигнем голям напредък. Също както се е случило през Възраждането, когато благодарение на даренията, както на по-заможните българи, така и на сплотени общности, из цяла България се изграждат училища, гимназии и университети.

И днес имаме нужда да почерпим от световния опит, а наученото да върнем обратно в България и да допринесем за нейното развитие.

Обръщаме се към вас, които знаете колко ценен може да бъде опитът натрупан в чужбина. Към вас, които разбирате каква сила може да има образованието. И към вас, с които заедно правим България едно още по-хубаво място – станете част от дружината, подкрепете фонда за стипендии “Иди, учи и се върни”.

Благодарим за помощта при изработката на видеото на нашите партньори от „Българска история“.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com