НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Управлението на виртуален екип в конкурса „HR в действие 2“

Категории: Блог | Публикувано на 9 октомври 2015

HR_in_actionТърсят се студенти, които да усетят пулса на управлението на виртуален екип в конкурса „HR в действие 2“ на Българската  асоциация за управление на хора (БАУХ)

Бизнес консултантът Петър Иванов  участва с първия казус за управление на екипи, които работят от разстояние (виртуални екипи) във второто издание на конкурса за млади HR таланти „HR в
действие 2“, организиран от Българската  асоциация за управление на хора (БАУХ). Кампанията за набиране на студенти, които да участват в конкурса, продължава до 25 октомври.

Петър Иванов е мениджър с 20-годишен опит в чужбина, създател на методиката Virtual Power Teams (www.peter-ivanov.com) за управлението на екипи, чиито членове са разпръснати на различни локации. Тя се прилага от BASF, E-on, Dundee Precious Metal, и се ползва с референциите на Gfk, BISCOM, Horizons, Cibank, Kaufland, БАУХ, „Тук-там“, „Заедно в час“. Той се включва в конкурса с казус, който Peter Ivanov -portrait2показва как реално се повишава екипната мотивация, поставят се общи и индивидуални цели и се изгражда ефективна комуникация  в разпръснати екипи. По този начин вече работят много хора в България в ИТ сектора, аутсортинг компаниите, фрийлансърите, в неправителствения сектор. Предстои екипът на Virtual Power Teams да представи своя HR казус, който да бъде зададен на състезаващите се отбори.

12 компании, сред които представят истински казуси от HR практиката в конкурса „HR в действие 2“. Кампанията за набиране на участници в конкурса – студенти продължава до 25.10.2015 г.. Всеки отбор се състои от двама студенти, като не е задължително те да бъдат от една и съща специалност или от един и същ университет.  За подробности и записвания – hraction2.bapm.bg

На 27 и 28 октомври Петър Иванов  организира еднодневни семинари на Virtual Power Teams, (гр. София, Зала Джеймс Баучер, бул. Джеймс Баучер 23) от 09:00 до 17:00ч. „10 стъпки към успеха в глобалната бизнес среда“ ще представи доказани в практиката техники за управление на екипи, които работят от разстояние – в различни офиси в града, в страната в чужбина. Обученията се организират в партньорство с „Галъп интернешънъл болкан“, БАУХ и Adspot. За подробности –тук.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com