НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Kaриерен ден в Уникредит Булбанк за българите в Италия

Категории: Събития | Публикувано на 14 май 2015

UnicreditКога: 23 май, събота от 14 до 18:00 часа
Къде: UniCredit Tower, Milan, Italy
Facebook събитие

Да започнеш работа в добра компания е от ключово значение за бъдещата ти кариера. Да започнеш работа в устойчива и иновативна международна компания е първа стъпка към изграждането на успешна кариера. Ако търсиш най-доброто начало, ние ти предлагаме тази възможност. УниКредит Булбанк организира специално събитие за българи в Италия, посветено на професионалните възможности за стаж и работа в компанията в България.

Как да изградиш успешна международна кариера – почерпи от опита на Хана Читбайова, директор Човешки ресурси на УниКредит Булбанк.

Какво е да си пазарният лидер и най-голямата банка в България; как да се превърнеш в една от най-иновативните банки в Централна и Източна Европа – чуй Микеле Амадеи, директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране и член на Управителния съвет в УниКредит Булбанк.

Unicredit Potential

Запознай се с други български студенти в Италия, готови да градят професионална кариера в България. Участвай в открити дискусии, сподели мнение, потърси съвети от професионалисти. Посети най-модерната сграда на УниКредит и стани част от нашата корпоративна среда дори и за няколко часа.

За да участваш и направиш срещата по-продуктивна за теб, ни изпрати предварително автобиография и кратки детайли* относно твоя интерес – стаж, работа, предпочитана професионална област, времеви възможности.

*На e-mail: Hristo.Pangarov@UniCreditGroup.BG

Събитието се осъществява с подкрепата на сдружение на българите с опит в чужбина – „Тук-Там“

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com