НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

ГОЛЯМА българска вечер в Лондон с Тук-Там!

Категории: Блог, Събития | Публикувано на 9 ноември 2013

golemite_london10На 7-ми ноември се състоя една наистина ГОЛЯМА българска вечер в сърцето на Лондон, организирана от Тук-Там! Рая Белева, Ани Луцинова, Боби Лапшов и Весо Стоянов – по-познати като „Големите“ – са четири млади комедийни  таланта, които бързо превземат клубовете и публиката из България с нестандартните си скечове, закачливия хумор и най-вече заразителното си присъствие на сцената!

След страхотното им шоу в английската столица, те несъмнено си спечелиха фенове и сред нашенците  в Лондон. Над 120 българи напълниха залата и се смяха до сълзи на забавните скечове и пародии на актьорите. Комедийната вечер с „Големите“ бе точно това, което обещаваше да бъде и нищо по-малко – много забавление и надсмиване над българската ни реалност, малко носталгия и много добро настроение!

Ето какво казват „Големите“ за себе си на своя блог: „Целта на „Големите“ е да работим това, което обичаме и правим с удоволствие и по този начин да въведем една нова форма на театър – която не е била предлагана в България. По този начин ние се забавляваме, усъвършенстваме и учим, както и предлагаме още един вариант за развлечение на работещия човек.“ Повече за „Големите“, може да научите на техния сайт.

golemite_london06Комедийната вечер бе организирана от Тук-Там Лондон като част от проекта „Посланици на Тук-Там“. През 2012/2013 посланиците на Тук-Там са организирали над 50  събития сред които множество нетуъркинг сбирки, срещи с представили на Европейския парламент,  български филмови вечери, както и един много специален и авторски куклен театър! Ако искате да се включите в проекта – с идеи, подкрепа, а защо не и като посланик– не се колебайте да ни пишете на hey@tuk-tam.bg.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com