НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Тук-Там Комедийна Вечер в Лондон

Категории: Блог, Посланици, Събития | Публикувано на 24 септември 2013

Какво: ТTT-logo-normal-large_jpegук-Там Комедийна Вечер в Лондон

Кога: 7 ноември, 18:30

Къде: Comedy Café Theatre, 68 Rivington St, EC2A London, UK

Регистрация във Facebook

Билети

Време е за една наистина ГОЛЯМА вечер в сърцето на Лондон, организирана от Тук-Там UK! Представяме ви четири самородни (дали?) комедийни (дано!) таланта – Рая Белева, Ани Луцинова, Боби Лапшов и Весо Стоянов – по-познати като „Големите“. Тези млади български актьори бързо превземат клубовете и публиката из България с нестандартните си скечове, закачливия хумор и най-вече заразителното си присъствие на сцена.

Гледайки ги на живо не ни отне много време да осъзнаем, че техните скечове и пародии могат да развличат нашенци и зад граница и за това ги поканихме да долетят специално от България, а те взеха, че се съгласиха! Комедийната вечер с „Големите“ е точно това, което обещата да бъде и нищо по-малко – много забавление и надсмиване над българската ни (изкривена?) реалност, хапване и пийване, живи емоции, импровизации и доста изненади! Вижте сами:http://www.youtube.com/watch?v=GAcMpzreSVo

Цените на билетите са £10 (ранна регистрация), а всички приходи ще отидат за организационните ни разходи, включително транспорт и хотел за актьорите, наем на зала и прочие.

И така, заповядайте на 7ми ноември да се посмеем заедно (или един на друг) в Comedy Café Theatre в Shoreditch, където градусът ще е висок, а питиетата студени 🙂 Ако имате въпроси, може да потърсите Ели Лефтерова на 07725 915070.

Кажете на приятели и до скоро!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com