НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Тук-Там стана на 10!

Категории: Блог | Публикувано на 15 март 2018

В началото на Март отпразнувахме рождения ден на Тук-Там. Тази година ставаме на 10! Трудно ни е да повярваме колко много неща са се променили от 2008 година, когато започнахме срещите си със 7 човека. Днес имаме 10 издания на Кариера в България зад гърба си, от три години правим фонда за стипендии „Иди, учи и се върни“. През изминалото време сме осъществили още много проекти и събития. Хората в мрежата ни многократно надхвърлиха 7!

Рождения ден отбелязахме на 1 март (макар че официалната дата е 3.03) заедно с много привърженици на организацията. На партито успяхме да видим както и нови лица (някой точно тази вечер се запознаваха с Тук-Там), така и стари познайници още от създаването на Тук-Там.

Прекарахме си добре и посетителите можеха да се насладят на коктейл Тук-Там, специално приготвен от нашите домакини Jasmine Gastro Bar. Докато се забавлявахме всеки можеше да се снима и с парчетата от нашия пъзел на една по-добра България, от клипа за фондонабирателната кампания на „Иди, учи и се върни“.

 

Без съмнение любимата част на всички беше невероятно вкусната торта с шоколад и портокал, с която завърши официалната част на събитието, но истинското парти само започваше. Надяваме се, че и вие сте се забавлявали поне колкото нас, а ако не сте успели да дойдете, ще ви очакваме на следващото Тук-Там събитие!

 

 

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com