НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Тук-Там влиза в нова декада с нова визия

Категории: Featured posts, Top News, Блог, Избрано в блога | Публикувано на 25 февруари 2019

тук там ново лого

Прогресът е невъзможен без промяна. През последните 10 години „Тук-Там“ постигна много със задружните усилията на общността си. “Дойде време да надградим постигнатото досега. Започваме новата декада с една по-изчистена и освежена визия, която отразява нашето израстване и професионализъм”, казва Христо Бояджиев, съосновател на сдружението.

“Тук-Там” обнови логото си и сме горди да ви го представим.

„Тук-Там” влиза в по-зрял етап

„Ребрандирането не е революция, а по-скоро еволюция. Това се отразява както в промяна на визията, така и в общия начин на комуникация“, заявява маркетинг мениджърът на сдружението Даниела Данаилова и допълва: „Логото е елегантно изменено, така че да пасва в контекста на различните ни кампании, без да променя основната идея. България остава в центъра на общите ни усилия да подобрим средата, в която живеем или сме живели“.

Ти си връзката

Обновената визия е продукт на една от най-добрите рекламни агенции на пазара McCann Sofia. Техният креативен екип вникна в ценностите на организацията и пресъздаде обновлението, без да прекъсва връзката с досега наложената визия.

Слоганът “Ти си връзката” акцентира върху ключовата роля на човешкия фактор – връзката между Тук и Там. Това сме самите ние – със знанието и опита, които сме натрупали в чужбина. Всеки един от нас е липсващата връзка; тирето, което свързва тук с там и прави България по-добро място.

„Ти си връзката“ е обръщение към всички завърнали се българи, които припознават мисията на „Тук-Там“ и са част от нашата общност. Това е призивът и към стотиците хиляди българи по цял свят, които тепърва ще научат за нас и биха станали част от инициативите ни.

Продължаваме напред

Освен лого, организацията посрещна още една промяна. На 16-ти февруари 2019 беше приет нов управителен съвет. Двама от „обичайните заподозрени“ Христо Бояджиев и Юлия Димитрова станаха тазгодишни членове на съвета. Новото свежо попълнение е маркетинг-гуруто с лъчезарна усмивка Даниела Данаилова. Тя идва от Берлин, за да даде своя принос към тук-тамовската кауза.

Новата визия предполага и нови предизвикателства през тази година, за които Христо само загатва: “Ще бъде вълнуващо”.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com