НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Кариерен Кошер

karieren kosher logo

 

В последните години все повече българи от чужбина искат да се завърнат и търсят начини да го направят. Ние от “Тук-Там” се стремим да свързваме българите по света в една общност и да помагаме на тези, които желаят да се завърнат в родината си.

 

Синдромът на „празния кошер“

Чували ли сте за синдрома на “празния кошер”, при който пчели напускат пчелните кошери и никога не се връщат? Нашата мисия е да запазим кошера на България пълен и жужащ.

Това е задачата и на най-новия проект на “Тук-Там” Кариерен Кошер. Той цели да създаде трайна връзка между талантливите българи от чужбина и прогресивно мислещите компании в България. Кошерът е идеологично продължение на досега познатия форум ‘’Кариера в България. Защо не?’’, но дава нов смисъл на понятието кариерно събитие.

В Кариерния Кошер ще открием не само изложбени щандове на компании, но и място, което събира хора и идеи. Залагаме на нестандартна и разчупена програма, даваща ясна и практическа информация, не само на търсещите път обратно, но и на вече завърналите се.

 

Повече от кариерно събитие

karieren kosherЗа първи път на подобно събитие ще предоставим индивидуални услуги, както на утвърдени професионалисти, така и на току-що завършили образование в чужбина. Кошерът предлага консултации и разнообразна семинарна програма с вдъхновяващи лектори и кът за усъвършенстване на професионалния профил.

Едновременно с това дава шанс на компаниите да покажат, че в България има конкурентни възможности за развитие, в някои сфери смеем да твърдим дори и по-добри. Тази година ще обърнем повече внимание на кариерните специалисти и как те да общуват с потенциалните кандидати. За тази цел ще предоставим обучения за новите тенденции в областта на човешките ресурси от изявени професионалисти.

Кошерът е шанс и възможност за реализация на над 1500 кандидати, придобили опит и образование в 85 различни държави по света, които искат да се завърнат и реализират в България.

Не чакай, стани и ти част от една нова градивна екосистема!

Към Кошера

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com