НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Тук-Там на БГСайт 2012

Категории: Блог | Публикувано на 13 ноември 2012

Тук-Там бе класиран на второ място и от журито, и от публиката на конкурса за Бг Сайт на 2012-та година в категорията "Институционален сайт". Благодарим на всички, които подкрепиха новата ни визия! Въпреки че не спечелихме, присъствието ни в Топ 3 означава, че оценявате труда, който полагаме. Честито на победителите от SOS Детски селища България! Ето и малко повече за нашия сайт…

Първият логичен въпрос, който мнозина ще си зададат – защо "Институционален сайт", а не "Кауза, събитие, общност" примерно? Веднага отговаряме – Тук-Там е сдружение с нестопанска цел и като такова попада директно в тази категория. Макар само по себе си то да е и кауза (обединяване на българите с образование и опит зад граница в една социална и информационн мрежа), ние се надяваме сдружението да се превърне в нещо много повече, а именно институция 😉

Малко предистория – стартирахме сдружението с един набързо направен сайт, който отговаряше на някогашните ни нужди. Някои от вас може би помнят все още как изглеждаше:

Не след дълго надраснахме този сайт и почнахме да мислим за нещо по-функционално и отговарящо на визията ни. Отне ни време да изчистим концепцията, а и да намерим необходимите средства, които да вложим в разработката на новата платформа. Дали заради не-малката сума, дали заради вложеното време, усилия и безсънните нощи на някои от хората в екипа покрай пускането на сайта, можем да кажем, че ни излезе леко солено 😉 Но не съжаляваме нито за секунда!

Сегашният сайт ни дава много повече свобода да промотираме нашата дейност, а и тази на нашите приятелски организации. В За Нас прегледно е изнесена цялата нужна информация за Тук-Там, осигуряващо прозрачност на дейностите ни; от секцията Проекти всеки може лесно да се ориентира с какво се занимава сдружението; в Събития може да прочетете повече за ежемесечните ни срещи и тези на наши партньорски организации; в Полезно се опитваме да качваме всякаква полезна информация за членовете и приятели ни.

Ще се радваме да разгледате детайлно сайта и ако ви харесва да гласувате за него. Това става много лесно – отидете на тази страница, въведете избора си за останалите категории и потвърдите с мейла си вашия глас. Благодарим!

Коментари

  1. Vasil Stoyanovski, MD

    Каузата ви е прекрасна. Подкрепям ви. Мога да ви консултирам по медицински въпроси безкористно, ако има нужда във вашите проекти. Желая ви здраве и успех през идващата 2019 г.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com