НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Тук-Там през второто тримесечие на 2014г.

Категории: Блог | Публикувано на 10 юли 2014

TT-logo-normal-large_jpegСлед още три месеца здрава работа през първата половина на 2014г. сме радостни да ви споделим какви ги свършихме.  Благодарим за подкрепата, идеите и енергията на всички, които ежедневно  ни помагат за случването на  нашите инициативи и проекти в България и по света!

Още от края на март започнахме работа по седмото издание на форум „Кариера в България. Защо не?‘,който организираме съвместно с Back2BG.  На 10 септември 2014г. освен  среща с компании от различни сектори, подготвяме страхотна семинарна програма, работилници и придружаващи събития за всички българи с опит и образование в чужбина. Регистрацията е отворена и безплатна за кандидати тук.

1През април участвахме и в конференцията на сп.Мениджър – „Образът на България по света“. Последва и едно специално събитие в партньорство с нашите приятели от faq4uni.com – Вечер на висшето образование в Германия и Австрия. Над 200 ученици и кандидат-студенти в неформална среда се срещнаха 25 ментори – българи, учили в немски или австрийски университети, за да споделят опит и знания за обучението в чужбина.

 

През април стартирахме и кампанията ни за набиране на нови попълнения в екипа на Тук-Там. В отбора се включиха над 30 кандидата, а много от тях вече работят ефективни и в някой от екипите ни. Ако това ти звучи интересно и би искал да помагаш на Тук-Там по-активно, разбери за възможностите за включване тук.

През май спечелихме и 1000 лв от щедрата социална мрежа – Ятото и Анелия Борисова! Стани ни и ти приятел там!

Междувременно,  не забравяхме да се забавляваме и мрежуваме както през май, така и през юни, където дадохме старта на големите ни летни срещи. Съвместно с ICF пък организирахме Коучинг вечер за тук-там-овци по случай Международната седмица на коучинга.

Закрихме и сезона до септември на съвместното ни издание „Рецепти за успех“ с вълнуваща среща със световноизвестния Максим Ешкенази.  Една от неговите съставки за рецептата за успех е „да видиш цялата картина и да правиш малки стъпки, за да стигнеш до крайната цел“.

1Продължаваме и проекта с посланиците на Тук-Там – активни млади хора, които представят сдружението в чужбина и организират инициативи за българските общности зад граница. Тук можем да се похвалим с Българската вечер в Копенхаген, където споделихме нашите традиции, кухня и танци с датчани, както и Рецепти за успех с Илиан Илиев в Лондон.

Работим активно със стари и нови партньори в лицетo на wishbox, Free Plovdiv Tour, Art of Hosting, M3 College, Re-Act, Заедно в час, Fryday Sofia, ABLE, Start It Smart, Entreprenuer.BG, ICF, Хлебни къщи, Like. Bulgaria и много други.

През лятото продължаваме с пълни сили. Ще се радваме да те видим на някоя от следващите ни големи летни срещи. Не забравяй да ни следиш тук, чрез бюлетина и Facebook, за да научваш повече за събитията, проектите и възможностите в сдружението на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com