НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Нов Управителен съвет и проектни мениджъри в Тук-Там

Категории: Блог | Публикувано на 1 декември 2014

TT-logo-normal-largeЩастливи сме да ви представим новоизбрания Управителен Съвет и проектни мениджъри в Тук-Там за 2015г! С рекорден брой от 14 кандидатури на редовно Общо събрание на 30 ноември 2014г. бяха избрани 3-ма членове на Управителен съвет и 6 проектни ръководители. За Управителен Съвет на Тук-Там бяха избрани Мариела Вачева, Мила Натудова и Георги Пенчев.  Събранието бе посетено от 32 редовни членове, а също толкова гледаха и онлайн излъчването му.

1

Тримата членове на УС ще бъдат ментори на проектните мениджъри и ще работят за развитието на стратегията на сдружение „Тук-Там“. Мариела Вачева отговаря за финанси и развитие, Мила Натудова за комуникации, а Жоро Пенчев за дигитализация и партньорства. За момента Мила Натудова едновременно ще съвместява позицията на Супергерой и член на УС.

За проектни мениджъри бяха избрани Симона Дакова (Идейник), Надежда Иванова (Кариера в България), Велина Христова (Посланици на Тук-Там), Вяра Самоукова (Форуми в чужбина) и Елица Томова (Събития на Тук-Там). Мариела Вачева едновременно с ролята и на член на УС, ще бъде проектен мениджър на Edu.tuk-tam.bg

През февруари 2015г. ще бъда приет и официалния план за дейността на сдружението за новата година.

Честито на всички. Желаем им много успехи!

 

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com