НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Народна музика и танци поканиха пристигащите на Летище София да останат в България

Категории: Top News, Блог | Публикувано на 13 август 2018

 

Флашмоб на Летище София! Добре дошли, има място и за вас!Страхотна хореография от Ансамбъл "София-6", които надминаха себе си тази година :)Благодарим и на Летище София, че продължават да подкрепят каузата ни!Намерете своята Кариера в България на 20 септември – https://goo.gl/jo1bJh

Публикувахте от Кариера в България в Четвъртък, 9 август 2018 г.

 

Фолклорен флашмоб посрещна пристигащите българи и чужденци на Летище София на 9 август 2018 година. Поводът за веселата изненада е най-големият кариерен форум за българи с опит зад граница – „Кариера в България. Защо не?“

Искаме да кажем “Добре дошли” с нещо традиционно българско на всички, които днес се връщат в България – за кратко или за по-дълго. Същевременно ги каним да проучат вариантите за кариерно развитие у нас. На форум “Кариера в България” могат да срещнат над 100 от най-добрите работодатели, вдъхновяващи лектори и много други българи, които като тях търсят и намират мястото си в България“ – споделя Мила Натудова от организаторите на форум “Кариера в България. Защо не?”

Хореографията и изпълнението са дело на фолклорен танцов ансамбъл „София-6“, който е носител на шест световни титли от най-големите танцови конкурси в света. Събитието се организира от форум Кариера в България с подкрепата на Летище София и е посветено на българите с образование и опит в чужбина, и възможностите им за реализация в България.

“Кариера в България. Защо не?” се провежда за 6-и път под патронажа на Президента на Република България, а посетителите всяка година се увеличават, като регистрираните за предишното издание надхвърлят 1500.

Събитието предоставя всеобхватна информация за бизнес и обществената среда в България чрез среща с работодатели, семинарна програма, кариерни консултации и още много възможности за обмяна на опит, идеи и контакти. Тази година форумът ще връчи и награди Работодател на годината. „Кариера в България. Защо не?“ ще се състои за 11-и път на 20 септември 2018г. в Интер Експо Център – София, а регистрацията за кандидати е безплатна.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com