НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

The Art of Self Marketing

Категории: Събития | Публикувано на 23 февруари 2012

Кога: 28 февруари (вторник), 18:30- 20:30 ч.
Къде: American Corner, Столична Библиотека (площад „Славейков“ № 4А)

„Тук-Там“ и посолството на САЩ в България Ви канят на семинар на тема „The Art of Self Marketing„. Говорител ще бъде г-н Марк Преснел – директор на Кариерния Център на университета Джонс Хопкинс. Г-н Преснел ще говори за най-добрите начини да представим себе в различни ситуации – интервюта за работа, презентации на идеи, както и за най-често допусканите грешки. Ето как да се регистрирате…

Местата за събитието свършиха за по-малко от 2 часа! Благодарим за големия интерес! Очакваме на 28-ми всички, които са се записали по email 🙂

Моля имайте предвид, че презентацията ще бъде на английски и няма да има преводач, защото целта е да се получи интерактивна дискусия по темата. По същата причина ще ограничим местата до 50 – моля да пишете на diana@tuk-tam.bg, за да заявите присъствието си.

Коментари

  1. tuktam

    Здравейте Станислав, за съжалание местата за момента свършиха. Може да пишете имейл до diana@tuk-tam.bg с молба да ви включи с списъка на чакащите. Благодаря за разбирането!

  2. Нели Иванова

    Презентацията на г-н Преснел беше много интересна и според мен полезна както за студенти, така и за тези, които вече имат опит в търсенето на работа, а и за всички, които правят стъпки в предприемачеството. Той е много добър презентатор, който ни представи една много добре обмислена теория от PWC (pwc.com/us/personalbrand) с примери, възможности за въпроси и дискусии и не без чувство за хумор. Благодаря на Марк и Тук-Там!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com