НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Екип „Идейник“

Категории: No Front Page, Включи се | Публикувано на 16 април 2014

TT-logo-social2Ние от Тук-там, като сдружение, което свързва българи с образование и опит в чужбина, си поставихме още по амбициозната цел – да създадем интерактивна среда за българи с опит в чужбина, които искат да допринесат за положителната промяна в България. Така се роди проект „Идейник“- онлайн състезание, което ще дава възможност на активни българи, независимо от локацията им, да бъдат част от разрешаването на обществено значими проблеми чрез планирането и реализацията на различни проекти в България.

Ние вярваме, че всека идея, всеки човек и всяка малка крачка напред е от значение. Искаме да предоставим на всеки, който споделя каузата на Тук-Там, устойчиво във времето и географското положение място за среща, обмяна на опит, идеи и адаптиране на добри практики от „там“ „тук“ чрез „Идейник“. Същността на платформата ще е онлайн състезанието между отбори, които ще се съревновават, за да докажат полезността и реализуемостта на своята идея.

Ако и ти вярваш, че всяка малка крачка напред е от значение и имаш желание да ни помогнеш с развитието и реализацията на проекта, ще сме много радостни да те приветстваме в екипа на проект „Идейник“.

Проектен мениджър: Симона Дакова

  • Образование: компютърни системи и технологии на немски език, ТУ София и медийна информатика от RWTH Aachen, Германия
  • Професионален опит: 2+ години опит като бизнес анализатор в ИТ сферата
  • Доброволчество: Алумни организация на фондация Мумерт
  • Член на Тук-Там от септември 2012г. и активен член в екип Събития и Кариера в България, а от август 2013 ръководител на проект „Идейник“

„Надявам се да намерим правилната рецепта за успех в създаването на онлайн състезание, което да ангажира българите навсякъде по света да споделят опита и знанията си. Така Тук-Там също ще може да се похвали с проект, който насърчава предприемачесткия дух, прилага състезателен елемент, дава възможност на сънародниците ни зад граница да участват от разстояние в ставащото в България и има силно изразен социален ефект.“

ВКЛЮЧИ СЕ ТУК!

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com