НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Как да помогнеш на Тук-Там, ако нямаш време?

Категории: Блог | Публикувано на 11 март 2013

podkrepituktamМного често хората ни питат как могат да ни подкрепят. Редица тук-там-овци се включват като доброволци в инициативите на организацията (повече от 20 човека например кандидатстваха, за да станат част от екипа на Кариера в България. Защо не? 2013). Много хора обаче не могат да отделят от своето време, за да станат част от някой от екипите ни. Освен това като всяка организация с нестопанска цел ние имаме нужда и от финансова подкрепа, за поддържане и развитие на дейността си…

Затова добавихме удобни Paypal бутони след всяка статия на сайта ни, с които всеки може да ни подкрепя ежемесечно (знаете също, че от 2012 г. вече нямаме членски внос) или с еднократно дарение. Вече имаме редовна подкрепа от четирима дарители – двама от тях отделят 50 евро месечно, един – 20 евро, а последният – 5 евро. Независимо от размера на даренията, ежемесечната подкрепа ни осигурява по-голяма стабилност, защото позволява по-лесно да планираме и да знаем с какви средства ще разполагаме в бюджета си.

Разбира се, че ще се зарадваме и на еднократно дарение. Двама от нашите членове ни изпратиха "подаръци" за рождения ден под формата на дарения за дейността ни – съответно 100 и 120 лв. Благодарим на всички от все сърце за подкрепата. Стараем се да даваме редовна информация за това как изразходваме средствата, както го направихме на Рождения ни ден, например. Освен Paypal можете да използвате и нашата банкова сметка:

IBAN: BG08PRCB92301036773110
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банка
Сдружение "Тук-Там"
Идент. №: 175588579

Коментари

    Коментари

    Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com