НОВО!
Кандидатствай за Фонд за стипендии на Тук-Там и спечели 10, 000 лева. Научи повече сега.
Х

Супер координатори на Посланици на Тук-Там – Боян, Ели и Иван!

Категории: Блог, Посланици, Проекти | Публикувано на 31 октомври 2013

poslaniciСтартирахме нов сезон на посланиците на Тук-Там в чужбина, с нова структура и още повече желание и идеи за развитие на проекта.  Както обещахме, с удоволствие ви представяме нашите супер координатори. Те са хората, които вече една година активно са се ангажирали с Тук-Там и са постигнали впечатляващи резултати като брой събития, посещаемост и участие в събитията на Тук-Там у нас и по света. Запознайте се с Боян, Ели и Иван!

 

  • За Германия, Дания и Австрия, супер координатор на Тук-Там е Боян Михайлов (boyan@tuk-tam.bg)
  • За Великобритания, супер координатор на Тук-Там е Ели Лефтерова (eli@tuk-tam.bg)
  • За Холандия, Франция и Белгия, супер координатор на Тук-Там е Иван Драганов (ivan@tuk-tam.bg)

 

BoyanБоян Михайлов

Завърших бакалавър по „Софтуерно инженерство“ в София, след което започнах магистратура в датската столица Копенхаген. До започването на висшето си образнование имах участия в множество национални и международни състезания по математика и ИТ, които мога да твърдя, че спомогнаха за изграждане на борбения ми дух. По време на своя бакалавър работих в големи международни ИТ компания в София, където придобих умения за работа в екип и успях да създам своята визия за ИТ сферата. В момента вече съм магистър по „Компютърни науки“ от Копенхагенския университет и работя в датска ИТ компания в Копенхаген.

Свободното си време посвещавам на спорта и добрите каузи. Имено за това се присъединих към Тук-Там и с помощта на приятели в региона създадохме локална група, където се стремим да събираме талантливи и мотивирани хора и заедно да насочим силата си към ползотворни проекти. Разбира се, не забравяме и да се забавляваме заедно. Харесвам нестандартните идеи и работата в екип.

Eli LefterovaЕли Лефтерова

Завърших образованието си „Там“, в Англия – бакалавърска степен по Икономика и Европеистика от Университета в Бирмингам и магистърска по Управление на Човешките Ресурси от Лондонското Училище по Икономика (LSE) – но мисля, че съм научила най-много не от лекциите, а от прекрасните хора, които срещнах по пътя. След дипломирането си започнах работа като талънт мениджър в Societe Generale в Лондон. След около 3 години в Societe Generale напуснах, за да се заема с едно ново предизвикателство – започнах собствена фирма за кариерно консултиране в Лондон (Uni2Pro) и вече от година и половина предлагам коучинг на млади професионалисти, които търсят работа.

През свободното си време обичам да готвя – всичко от рецептите на баба до екзотични азиатски гозби – и мечтая някой ден да превърна готвенето в кариера. Член съм на Тук-Там още от създаването му през 2008 и съм изключително въодушевена от международното разрастване на сдружението.С нетърпение очаквам да работя с посланиците във Великобритания (и отвъд) в ролята си на Координатор и заедно да постигаме нови неща, да развиваме проекти и да се забавляваме.

IvanИван Драганов

В момента съм студент в Холандия като специализирам Иконометрия. Смея да твърдя, че съм предприемчив човек – освен че отделям голяма част от времето си зад учебниците, аз се занимавам сериозно с благотворителност и развитие на собствени проекти. Последно работих върху Maastricht Academy – сайт, където качваме различни учебни материали и предлагаме безплатно обучение на студенти, които не могат да се справят добре с учебния материал.

Аз съм човек, който не може да живее без да практикува някакъв вид спорт и гледам да намеря свободно време, за да поддържам тялото си в добра форма. Обичам да чета книги на различни тематики, но най-вече се интересувам от историите за успех на големи бизнесмени и управляваните от тях предприятия – какво образование имат и как взимат взимат решения за развитието на управляваните от тях фирми. Станах посланик на „Тук-Там“ преди година и съм много щастлив и доволен, защото се запознах с прекрасни хора и имах възможността да работя по различни проекти, които ме развиха като личност.  След като станах един от координаторите на посланиците на „Тук-Там“, аз съм още по-мотивиран да допринеса с креативни идеи, които да помогнах за цялостния успех и популяризиране на „Тук-Там“.

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com