НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

StartUP BOOTCAMP #8: Финанси и финансов план за стартъп

Категории: Външни събития, Събития | Публикувано на 4 май 2012

Месечната сесия на StartUP Bootcamp този път е насочена към финансовата част, а именно към бюджетно планиране. За тази цел са поканили един българин решил да остане в България и след казармата да се бие на предприемаческото поле. За да участвате, трябва да се регистрирате в този линк. Кой е гостът ли? Четете по-надолу или в това негово интервю.

Деян Василев е млад български предприемач. През 1995 завършва Американския Университет в България. В момента е президент на FinZoom – мрежа от финансови пътеводитли, оперираща на българския, румънския и турския пазар. В България тя е представена от портала Моите пари ООД- www.moitepari.bg. Основател е и на Кредитланд ЕООД (кредитен посредник). Най-скорошният му стартъп е един от първите сайтове за групово пазаруване www.zadrujno.bg. Член е на екипа на курса „Стартиране на бизнес” към Института за предприемачи на Сиско.
Деян е основател бутиковата ИТ и софтуерна компания Eastisoft създадена през 2000 година. Сертифициран счетоводител е от Британския институт на сертифицираните счетоводители ACCA. Съосновател e на Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM) през 2002 г. и Асоциацията на кредитните консултанти в България АККБ през 2008 г. През 90-те години е бизнес съветник (PricewaterhouseCoopers) на няколко банки, други финансови институции и мултинационални компании.
Деян има сериозен опит зад гърба си и ще навлезе в детайли, за да ни научи на накои хитрини и да ни въоръжи с ентусиазъм за нашите битки. Заповядайте на 16-ти май (сряда) от 19:30 ч. в зала 2005 на УНСС, в София. Регистрацията започва в 18:45 ч. Повече информация за събитието можете да намерите на Facebook страницата на StartUP. Предишните издания на събитието могат да се гледат безплатно във Vimeo.

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com