НОВО!
Гид към България - най-обстоен Гид към живота в България. Разгледайте сега, от Тук или Там.
Х

Стани Тук-Тамовец!

Категории: Включи се | Публикувано на 8 март 2016
Една от положителните тенденции, които забелязваме напоследък, е, че доброволчеството става все по-популярно в България. Повече и повече хора се посвещават на каузите, в които вярват и използват доброволната работа, за да развият своите професионални умения, докато си прекарват добре. Стани част от нас – кандидатствай до 1 април тук!

В Тук-Там започваме кампания за набиране на доброволци със същото намерение – да присъединим към екипа си нови готини хора, на които ще дадем възможността да развият своите професионални умения, независимо дали имат предишен професионален опит и образование в дадената област.

Ние сме Тук-Там – сдружение на българите с опит и образование в чужбина, които вярват в България. Бяхме Там, сега сме Тук и всеки ден правим България едно по-добро място за живеене за всички нас. Ние не се оплакваме и не мрънкаме, а работим активно по проекти в различни направления, които случват позитивна промяна за нас и другите около нас.
Dobrovolci
 
Ние търсим теб, Тук-Тамовецът, който прилича на нашия идеален доброволец: Ти си мотивиран, отговорен, усмихнат, готов си да помогнеш, цениш чуждото време, искаш да научаваш нови неща, умееш да се адаптираш според ситуацията, комуникативен си и вярваш, че положителната промяна в България е възможна и зависи от нас.
 
Ако това си ти, виж какво ти предлага Тук-Там:
=> свободата да развиеш професионалните си умения в мечтаната област, дори да нямаш 1 ден работен опит в нея;
=> да станеш част от нашата общност от готини хора, които правят готини неща заедно;
=> възможността заедно да направим България едно по-добро място за живеене.
 
Търсим си Тук-Тамовци със следните профили:
 
Дизайн-МаркетингМаркетинг и дизайн специалистМаркетинг специалист и копирайтърМаркетинг специалист и копирайтърКоординатор съдържаниеКоординатор съдържаниеКомуникационен гуруКомуникационен гуру
Младши мениджър проектиМладши мениджър проектиКоординатор екипКоординатор екипОрганизатор семинарна програмаОрганизатор семинарна програмаМениджър проект "Посланици"Мениджър проект „Посланици“
Посланици

Посланици

Програмист

Програмист

Фотограф

Фотограф

 
 
Приблизителната заетост на Тук-Тамовците е от 2 до 4 часа на седмица без времето, в което се забавляваме заедно.
Формата за кандидатстване е отворена до 1 април 23:59ч. българско време.
 

Въвеждащата среща с всички Тук-Тамовци ще се проведе през втората седмица на април. 

Ако имате въпроси, пишете на hey@tuk-tam.bg
 
Нямаме търпение да се запознаем с теб!
 
 
 

 

Коментари

Tuk-Tam Copyright 2020. Designed with love by Despark. Developed by Hlebarov.com